Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Red Bull Player One World Finals - Brazil 2019: Media Day

*
Ο Μάνος Βέζος μεταδίδει από την Βραζιλία και το Σάο Πάολο, τι έγινε στην Media Day των Red Bull Player One World Finals που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο!

Οι ώρες στον αέρα ήταν πολλές. Η διαδρομή προς τη Ρώμη ήταν απλή και σύντομη, εκείνη προς το São Paulo της Βραζιλίας κάθε άλλο παρά σύντομη. Στη διαδρομή καθόμασταν δίπλα δίπλα με τον Μερτ “You Mert Bro” Απτουλά, τον πρωταθλητή Ελλάδος στο Red Bull Player One, ένα τουρνουά 1v1 με βάση το League Of Legends. Η φάση των τελικών λαμβάνει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακό αλλά χτες βρεθήκαμε στο Red Bull Station, ένα πολυχώρο που διατηρθεί η Red Bull στο São Paulo, όπου και προέκυψαν με κλήρωση τα brackets της τελικής διαδικασίας.




Έμελλε το όνομα της Ελλάδας να προκύψει μόλις στο τελευταίο ζεύγος και να αντιστοιχιστεί με τον πρωταθλητή του Μαυρικίου. Δυστυχώς για το Μαυρίκιο, όμως, ο πρωταθλητής του δεν θα καταφέρει να έρθει στο São Paulo για να αγωνιστεί, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μερτ Θα πάρει αυτόματα τη νίκη στον πρώτο του αγώνα και θα περιμένει να αγωνιστεί στο επόμενο στάδιο κόντρα στον πρωταθλητή Ιρλανδίας. Τεχνικώς η νίκη αυτή δεν έχει κατοχυρωθεί ακόμη, για παν ενδεχόμενο, αλλά παρουσιάστηκε από την Riot Games ως πραγματικά απίθανη η εμφάνιση του εκπροσώπου του Μαυρικίου στους τελικούς και λέμε… να την πιστέψουμε.



Όταν ακούσαμε ότι αντίπαλος της Ελλάδας θα ήταν ο Μαυρίκιος βάλαμε τα γέλια, αλλά όχι για το λόγο που νομίζουν όσοι θεωρούν αστείο να ταιριάζεται η Ελλάδα με μικρότερές της χώρες (Spoiler alert: Δεν είναι αστείο). Στη δεύτερη και πολύωρη μας πτήση, ακριβώς την προηγούμενη νύχτα, είχαμε πιάσει την κουβέντα με τον Μερτ. Άλλωστε, δίπλα δίπλα έτυχε να καθόμαστε. Σε κάποια φάση μας ρώτησε κάτι απλό που θα μπορούσε να αναρωτηθεί ο καθένας, ειδικά μετά από τόση κούραση που πηγαίνει πακέτο με τέτοιες διαδρομές. Μας ρώτησε αν θυμόμαστε πού πέφτει στο χάρτη ο Μαυρίκιος. Για κάποιον άγνωστο λόγο ο Μαυρίκιος ήταν η χώρα από τη λίστα με εκείνες που εκπροσωπούνται στον τελικό του Red Bull Player One, η οποία έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στον Μερτ. Και την ίδια μέρα, όχι μόνο κληρώθηκε με τον Μαυρίκιο, αλλά δεν χρειάζεται να συναντήσει και τον εκπρόσωπό του στο πεδίο της μάχης.



Η ευνοϊκή αυτή συγκυρία, εκτός του ότι μας έκανε να κοιταζόμαστε με απορία όταν αντιληφθήκαμε ομαδικώς στην ελληνική αποστολή τι συνέβη κατά την κλήρωση, δίνει λίγο χρόνο ηρεμίας (και προετοιμασίας) στον Μερτ, ο οποίος έχει πάντα να συζητήσει για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν με τον Πάρη Ούτση-Δημητριάδη που τον στηρίζει και τον προπονεί. Η σημερινή μέρα είναι άλλωστε αφιερωμένη σε θέματα προετοιμασίας κυρίως, πριν αρχίζουν κανονικά οι αγώνες μέσα στο Σαββατοκύριακο.



Όσοι θέλουν να τους παρακολουθήσουν, μπορούν να το κάνουν από το κανάλι του Red Bull στο Twitch, που θα μεταδίδει από το στούντιο που διατηρεί η Red Bull στη μεγαλύτερη πόλη της Βραζιλίας. Αυτό επισκεπτόμαστε σήμερα, οπότε θα έχουμε κι άλλα να μοιραστούμε καθώς προχωρά η διαδικασία. Εννοείται δε ότι θα είμαστε ακριβώς εκεί όσο τρέχουν κι οι αγώνες το Σαββατοκύριακο. Για την ώρα πάρτε μια γεύση από Βραζιλία, Μερτ, Πάρη και όσα χώρεσαν στο πρόγραμμα της πρώτης μέρας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*