Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Red Bull Player One: Σηκώθηκε κι η φετινή (εθνική) κούπα

*
Δυο μέρες κράτησε το πρωτάθλημα Red Bull Player One που έλαβε χώρα στο φετινό Digital Expo, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αττική. Προφανώς και η δεύτερη μέρα είχε το περισσότερο «ζουμί» αφού είδαμε τη φάση των 16 και φτάσαμε μέχρι τον τελικό, στον οποίο αναδείχθηκε νικητής ο You Mert BRO από την Κομοτηνή. Αλλά αυτό πρέπει να μπει σε κάποιο πλαίσιο. Το Red Bull Player One είναι πρωτάθλημα ανοιχτό σε ερασιτέχνες που, φυσικά, οδηγεί στην ανάδειξη εθνικού πρωταθλητής. Ο πρωταθλητής όμως δεν σηκώνει μια κούπα και τελειώνει εκεί η υπόθεση, αφού παίρνει μια θέση για τους παγκόσμιους τελικούς του Red Bull Player One, οι οποίοι, φέτος τουλάχιστον, διοργανώνεται στο São Paulo της Βραζιλίας. Εκείνη η διαδικασία είναι προγραμματισμένη για την 1η Δεκεμβρίου, στο τέλος του δικού μας φθινοπώρου χοντρικά, άρα στο τελείωμα της άνοιξης για τη Βραζιλία. Με λίγα λόγια το Red Bull Player One δεν είναι μικρή υπόθεση. Βέβαια αυτό μπορεί να το λέμε εμείς.



Ωστόσο έχει μια αξία να σημειώσουμε και πώς στάθηκαν οι ελληνικοί τελικοί ως μέρος της έκθεσης Digital Expo. Ο χώρος που είχε καταλάβει η Red Bull για την περίσταση, πέραν της έκτασής του, ήταν ξεκάθαρα το καλύτερο σημείο όλης της έκθεσης και το πρώτο πράγμα που έβλεπε κανείς μπαίνοντας στο Hall B, το οποίο είχε και την περισσότερη κίνηση όπως το καταλάβαμε από την πλευρά μας. Ουσιαστικά το υπόλοιπο Hall Β ήταν αφιερωμένο σε φιγούρες, συλλεκτικά αντικείμενα, αγαλματίδια, cosplay, κοινότητες εστιασμένες στο gaming όπως το ninty.gr και πολλούς καλλιτέχνες που έδειχναν και πωλούσαν έργα παντός είδους. Ο μόνος τρόπος να φτάσει κανείς σε όλους αυτούς ήταν να περάσει πρώτα από την Red Bull. Βέβαια κι άλλοι έχουν διαλέξει «πέρασμα» αλλά σημασία έχει πόσο κόσμο κράτησαν.



Ως προς αυτό έχουμε να πούμε πως το League Of Legends καλά κρατεί στην Ελλάδα κι όχι μόνο όταν ενθουσιάζεται ο κόσμος με διεθνείς οργανώσεις όπως οι θερινοί τελικοί του LEC (που καλύψαμε στο Enternity προ εβδομάδων). Παίκτες και φίλοι παικτών διαφόρων ηλικιών, κάποιοι και με την ανάγκη για συνοδεία κηδεμόνα, άλλοι κάθε άλλο παρά κοντά σε τέτοια ηλικιακή ομάδα, περνούσαν κατά κύματα για κάθε μέρος της διαδικασίας, επίσημο ή όχι. Οι casters έπαιξαν αγώνες εκτός κεντρικής σκηνής και τραβούσαν με τη μία τον κόσμο, παίκτες προχωρούσαν στα brackets και είχαν θεατές κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι τους να παρακολουθούν από τα ίδια monitor ενώ, όταν η δράση έφτανε στην κεντρική σκηνή, ο κόσμος ήταν ζεστός σε κάθε σημαντικό kill, ακόμη και σε αγώνες best of 3 που ήταν ήδη στο 2-0 και φαίνονταν ότι πάνε με τη μία για το 3-0. Στα παραλειπόμενα, μάθαμε ότι δεν πρέπει να φοράμε ποτέ press pass και να στεκόμαστε σε απόσταση βολής από ψυγειάκι με Red Bull διότι αρκετοί υποθέτουν ότι είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι για να ζητήσουν Red Bull. Γλιτώσαμε μόνο όταν αλλάξαμε θέση. Συνεχίζοντας με παραλειπόμενα, έχουμε να σημειώσουμε και μια λεπτομέρειες που είναι ενδεικτική του ευρύτερα καλού κλίματος. Όσοι είχαμε λόγο να είμαστε κοντά στη σκηνή κατά διαστήματα, για φωτογραφίες κ.λπ. είχαμε αρκετά άνετη πρόσβαση, όχι επειδή υπήρχε κάποια μικρή ζώνη αποκλεισμού ειδικά για εμάς, αλλά επειδή τις κρίσιμες ώρες κι ο κόσμος καταλάβαινε ότι χρειαζόμαστε λίγο χώρο, έστω για λίγο, και μας τον παραχωρούσε χωρίς να χρειαστεί να ανταλλάξουμε κουβέντες.



Δεδομένου ότι μια κοινότητα μπορεί να δίνει μια εντύπωση καθώς την παρακολουθεί κανείς online, άλλη σε διεθνείς τελικούς επισήμου πρωταθλήματος που αντιμετωπίζονται ως τελείως ειδική περίπτωση, μας κάνει πάντα καλή εντύπωση πως σε μια ενδιάμεση περίπτωση, στην οποία όλοι αισθάνονται και μια οικειότητα παραπάνω, ουδείς τα παράκανε σε οτιδήποτε. Εκτός από εμάς βέβαια, και τους συναδέλφους μας, που καίγαμε με φούρια και άνεση μπαταρίες, τα πραγματικά θύματα στο πεδίο της «μάχης». Αρκετά με τα λόγια όμως. Ώρα για φωτογραφικό υλικό. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να φανούν τα παραπάνω. Εκτός από το να μας ζητά κάποιος Red Bull. Πάντως, έπεται και συνέχεια για το Enternity και το Red Bull Player One.











 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    16+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Zack Snyder

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Justice League
      • 7.5 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.justiceleaguethemovie.com/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 5

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*