Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox One Greek Media Event

Το βράδυ της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου, η Microsoft Hellas διοργάνωσε ένα ειδικό event στο οποίο ήταν προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου, αλλά και ορισμένων mainstream media. Τα στελέχη της ελληνικής εταιρείας προσπάθησαν να προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία στους παρευρισκόμενους, αποφεύγοντας τα τυπικά της απλής συγκέντρωσης σε ένα χώρο και του ατελείωτου gaming. Αντ’ αυτού, επιβιβαστήκαμε σε ένα mini bus «ντυμμένο» στα χρώματα του Xbox One (και με τη συνοδεία σχετικών αυτοκόλλητων και λογοτύπων) και κάναμε μια βόλτα που περιελάμβανε 3 στάσεις. Μέχρι να φτάσουμε στην πρώτη, οι άνθρωποι της εταιρείας μάς μίλησαν για το παρόν και το μέλλον του Xbox One, για τη μεγάλη ζήτηση που έχει το σύστημα και στη χώρα μας μέχρι σήμερα, αλλά και για την αισιοδοξία που έχουν σχετικά με το μέλλον του. Μετά από λίγα λεπτά φτάσαμε στο Ζάππειο, όπου και σε ένα ειδικό σκηνικό δύο άνδρες ντυμένοι Ρωμαίοι μάχονταν σώμα-με-σώμα. Η μουσική και το trailer του Ryse: Son of Rome συνόδεψαν το θέαμα που ήταν αρκούντως εντυπωσιακό.



Επόμενη στάση πάλι στο Ζάππειο και σε μία από τις εξόδους, όπου το λεωφορείο σταμάτησε απότομα, έσβησαν τα φώτα και ζόμπι ξεπετάχτηκαν από δεξιά κι αριστερά και χτύπαγαν με μανία τα παράθυρα, τρομάζοντας τους επιβαίνοντας.





Τα φώτα επανήλθαν και μετά από λίγα λεπτά κάποια από τα… ζόμπι ανέβηκαν στο mini bus για τις σχετικές φωτογραφίες, υπό τους ήχους και το trailer του Dead Rising 3.



Η βόλτα μας έκλεισε με μια Ferrari που μάρσαρε και μας… κόντραρε πάνω στη Λεωφόρο Συγγρού υπό τους ήχους trailers του Forza Motorsport 5. Ένας τυχερός συνάδελφος κέρδισε μάλιστα τη δυνατότητα να οδηγήσει το κόκκινο «θηρίο» μέσα στις επόμενες μέρες και μετά ήρθε η ώρα της επιστροφής. Στο χώρο της εκδήλωσης είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Θεοδόση Μιχαλόπουλου, διευθυντή καταναλωτικών προϊόντων στην Microsoft Hellas, ο οποίος μας είπε την άποψή του για τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, αλλά και αυτά που μας περιμένουν για το Xbox One στην Ελλάδα.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
12 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Microsoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microsoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GiannisP
    • Κλασσικά εκτός τόπου και χρόνου στη Microsoft Hellas:

      -Μου αρέσει που λένε ότι έχει πολλές αποκλειστικότητες. Μάλλον πρέπει να έχω αγοράσει άλλη κονσόλα, διότι πέρα από τα Forza, Halo και Sunset Overdrive (το οποίο παίζει να το δούμε και αλλού), όλες τις υπόλοιπες δήθεν αποκλειστικότητες του Xbox One τις βρίσκεις αυτή τη στιγμή σε καλύτερες εκδόσεις και στο PC. Βρήκα αρκετά αστείο το γεγονός, ότι τα 2 από τα 3 «αποκλειστικά» παιχνίδια στα οποία βασίστηκε αυτό το Event (Ryse, Dead Rising 3), δεν είναι αποκλειστικά.

      -Λένε ότι είναι ευχαριστημένοι με την πορεία της κονσόλας στην Ελλάδα και ότι ο καταναλωτής έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πολλά bundles. Να τους θυμίσω ότι οι περισσότεροι retailers απλά ντρέπονται να βάλουν την κονσόλα στο ράφι δίπλα στα PS4 και Wii U και πως για να βρεις το Xbox One Bundle που θέλεις στην Ελλάδα πρέπει, είτε να το παραγγείλεις από το site ελληνικών καταστημάτων είτε να μένεις Αθήνα. Ας φροντίσουν πρώτα να υπάρχουν Xbox One στα καταστήματα της επαρχίας δίπλα στο PS4 και μετά θα χάψω το αστειάκι ότι «ο καταναλωτής μπαίνει στα μαγαζιά, συγκρίνει και επιλέγει (!) το Xbox One και όχι τη κονσόλα του ανταγωνισμού». Να τους θυμίσω ότι τα ίδια τα μαγαζιά προτείνουν ανοικτά στους καταναλωτές να πάρουν PS4 και πως -ακόμη και μεγάλα μαγαζιά- δεν φέρνουν Xbox One γιατί απλά δε πουλάει. Τέλος.

      -Πάλι το Kinect? Πάλι για το πόσο ξεχωριστή εμπειρία είναι? Το βαρέθηκαν και οι πέτρες αυτό το αστείο. Το περιφερειακό έχει αποτύχει εδώ και πολύ καιρό και κανείς δεν ξεχνάει το πώς ανάγκασαν πολλά εκατομμύρια κόσμου, που αρχικά ήθελαν την κονσόλα για τα παιχνίδια, να πληρώσει αναγκαστικά μια υπερκοστολογημένη κάμερα μέσα στην τιμή της κονσόλας. Να θυμίσω τον γλοιώδη αυτόν τύπο “Major Nelson” που πριν το λανσάρισμα του Xbox έλεγε, πως το Kinect δεν μπορεί να αφαιρεθεί επειδή το Xbox One έχει «κτιστεί γύρω από αυτό». Τώρα, το να υπάρχουν έλληνες που να δουλεύουν για την MS και να μιλάνε ακόμη για το Kinect, μου φαίνεται περισσότερο ως μια προσπάθεια ξε-στοκαρίσματος, προσπαθώντας να βρουν χαζούς για να τους πουλήσουν την αποτυχημένη καμερούλα.

    • TomTom
    • " O καταναλωτής μπαίνει στα μαγαζιά, συγκρίνει και επιλέγει το Xbox One και όχι τη κονσόλα του ανταγωνισμού "

      Πραγματικά ότι πιο αστείο έχω ακούσει μέχρι τώρα.
      Γελάνε και οι πέτρες.

      :-) :-) :-) :-)

      Nέος είναι ακόμα θα μάθει.

      -----

      Τουλάχιστον φένεται να προσπαθεί να γίνει μια φιλότιμη προσπάθεια για να προσπαθήσει να ανεβάσει τις πωλήσεις του προϊόντος της.
      Κάτι είναι και αυτό.

    • babis_1984
    • Καθαρα PR δηλωσεις και εκτος πραγματικοτητας.

      Βεβαια,ο ανθρωπος την δουλεια του και πρεπει να υποστηριξει το προιον του!

      Ας μην μεινουμε ομως με την γκρινια.Μακαρι στην Ελλαδα να συνεχιζονται να γινονται τετοια events κι οχι μονο σε λανσαρισματα προιοντων!Καιρο ητανε!

    • PORTAL
    • Εχει παρατηρησει κανεις οτι το UI του 360 στην Ελλαδα εχει γινει downgrade τους τελευταιους μηνες; Δεν δειχνει καν ποια παιχνιδια προσφερονται δωρεαν με το games with gold.

    • Original
    • Βασικά συμφωνώ εν μέρει με τα παραπάνω, αλλά θεωρώ απαράδεκτο να αποκαλούμε χαζούς (ειδικά από συντάκτη) εκείνους που γούσταραν για τον χ, ψ λόγο να αγοράσουν την κατά την γνώμη σου GiannisP αποτυχημένη καμερούλα. Φυσικά ξανά λέω δεν αναλύουμε το αν είναι ή δεν είναι χρήσιμη η κάμερα του ΟΝΕ, αλλά το πως συμπεριφερόμαστε γενικότερα και επειδή το έχω ξανά δει (ή μάλλον το έχω ξανά ακούσει στις ραδιοφωνικές εκπομπές) το φαινόμενο αυτό, δηλαδή είμαστε απόλυτοι σε ό,τι λέμε και αφορίζουμε όποιον βρούμε μπροστά μας (πχ όποιος αγόρασε wii δεν είναι gamer και άλλα τέτοια μαργαριτάρια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς) θα πρέπει να σας τονίσω πως επειδή λέμε (μάλλον αραδιάζουμε) 5-10 επιχειρήματα, δεν πάει να πει ταυτόχρονα ότι στέκουν κιόλας....


      Λίγο σεβασμός λοιπόν προς τους υπόλοιπους... "χαζούς" που αγόρασαν Wii, Wii U ή και Kinect θα ήταν μία σοφή επιλογή πιστεύω. Αν το εννοούσες αλλιώς, ή αν το διατύπωσες λάθος, δεν αλλάζει αυτά που αναφέρω παραπάνω. Επίσης, πολύ πιθανό όταν οι άνθρωποι της MS, αλλά και πολλά sites κάνουν λόγο για Xbox One αποκλειστικότητα, προφανώς και αναφέρουν πως πρόκειται για console exclusive! Ευχαριστώ και με συγχωρείτε για την αναστάτωση.

    • Naked Snake
    • Οι άλλες με το που είδανε Φεράρι αμέσως χαμόγελα,να βγάλουνε φωτογραφίες,να μπούνε μέσα.Τι'ναι αυτό το πράμα ρε παιδί μου...Καλύτερα μιας ώρας Φεράρι και GT,παρά 40 χρόνια στο honda το παπί.

      Και συμφωνώ με το 1ο σχόλιο του Raysod.

    • mysterious
    • @Naked Snake

      Ειναι που δε νοιαζονται για τα υλικα αγαθα. ;)

      Κατα τα αλλα περα απο τον GiannisP θα συμφωνησω κι εγω με τον Raysod.Φιλοτιμη προσπαθεια αλλα καρακιτσαριο.Αν ηταν σειρα θα ηταν λατινοαμερικανικη απο αυτες του Star.

    • kokouman
    • Αρχικα στο θεμα του Kinect, εγω δεν ειμαι κατοχος Xbox One αλλα ετεινα προς αυτο ακριβως επειδη ειχε το Kinect και βεβαια καποια exclusives που με ενδιαφερουν.Εβρισκα οτι το kinect διαφοροποιει την κονσολα απο τις αλλες 2 και προσφερε κατι το ξεχωριστο που μπορεις να βρεις μονο στο Xbox One και μου αρεσε η σκεψη οτι θα το χρησιμοποιηουσαν για games και γενικα,για εμενα, ηταν ενα βημα τεχνολογικα μπροστα.Να αναφερω επισης οτι οι φιλοι μου (που δεν ειναι hardcore gamers), εβλεπαν τι εκανε το Kinect και ολοι λεγανε οτι μονο και μονο επειδη υπαρχει το kinect θα το προτιμουσανε αντι για το PS4.Τωρα ομως που εφυγε το kinect εννοειται οτι παω για PS4 αφου η κονσολα τωρα δεν δινει κατι ξεχωριστο, ισα ισα που ειναι και ελαχιστα κατωτερη σε specs.

      Τωρα για το event, πιστευω οτι ηταν ωραια κινηση αλλα θα επρεπε να το κανουν δημοσιο (ή να κανουν και ενα ακομα) για να ερθει και ο κοσμος να γνωρισει καλυτερα την κονσολα.Μη κοροιδευομαστε ΕΙΔΙΚΑ στην Ελλαδα ολοι θα πανε καρφι για PS4 και οι περισσοτεροι μπορει να μην γνωριζουν καν το One.Τωρα για αυτα που ελεγε ο κυριος δεν θα αναφερθω καν επειδη ειναι αυτονοητο οτι απλα κανει την δουλεια του..



      Υ.Γ : Λολ ο Παυλος που τα χωνει μεσα στο βανακι :D

    • AnimaPura
    • Αν κάποιος ξένος ήθελε να μάθει τι σημαίνει η έκφραση "εκτός τόπου και χρόνου", θα του έδειχνες τις παραπάνω δηλώσεις των υπαλλήλων της MS Hellas και θα καταλάβαινε απόλυτα.

      "Ο κόσμος συγκρίνει και επιλέγει την δική μας κονσόλα." Ναι γιατί πρώτον σε κάθε κατάστημα έχετε στείλει μονάδες για να υπάρχουν δίπλα στα PS4 και γιατί το One είναι τόοοοοοοσο καλύτερο από το One. Ασχολίαστο.

      Φαίνεται ότι τον άνθρωπο τον βάλανε να τα πει αυτά τα πράγματα. Δυο φορές κακό, αφού πρώτον παίζουν μπάλα μόνο οι "από πάνω" από ό,τι φαίνεται στην MS Hellas και δεύτερον γιατί αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα από το τι σημαίνει αναλογία πωλήσεων PS4 προς One, 15:1.

      Εδώ δεν φτιάξανε στο ελληνικό Live επί 360, θα το κάνουν τώρα με τόσο πολύ λιγότερες μονάδες? Χαμένα τα λεφτά που έχω δώσει μετά από ένα σημείο και έχω δώσει πολλά.

    • majorfox
    • εχω διαβασει τοσο πολυ τη λεξη κινεκτ που αν το δω μπροστα μου θα το παω τουαλετα να το κατουρησω.

*