Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox One X: Q&A

*
Έχοντας καλύψει κάποια βασικά θέματα για το Xbox One X, ας δούμε μία σειρά ερωτήσεων και απαντήσεων σε βασικά ζητήματα, με ακόμη περισσότερες πληροφορίες να έρχονται με την ανάλυση του Μάνου Βέζου την επόμενη εβδομάδα.

Ε: Πόσο κοστίζει το Xbox One X;
Α: Στην παρούσα φάση, κυκλοφορεί μόνο σε μια έκδοση με τον σκληρό δίσκο του 1ΤΒ και η τιμή του φτάνει τα €499. Οι πρώτοι που αγόρασαν το Xbox One X προμηθεύτηκαν μια συλλεκτική έκδοση της κονσόλας με την ονομασία Project Scorpio Edition.


Ε: Χρειάζομαι 4Κ τηλεόραση για να καταλάβω διαφορά στην απεικόνιση;
Α: Όχι. Οι developers έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν διάφορες τεχνικές όπως το supersampling και το anisotropic filtering για να δημιουργήσουν καλύτερο αποτέλεσμα ακόμη και σε χαμηλότερες αναλύσεις, όπως το 1080p. Αν λοιπόν έχετε τέτοια τηλεόραση, θα δείτε βελτιώσεις και σε επίπεδο απεικόνισης, αλλά και σταθερότητα στο frame rate και χρόνους φορτώματος.

Ε: Τι τηλεόραση χρειάζομαι για να απολαύσω στο μέγιστο τις δυνατότητες του Xbox One X;
Α: Σαφώς μια 4K τηλεόραση με υποστήριξη HDR10.



E: Υποστηρίζει κάποιο VR headet το Xbox One X;
Α: Προς το παρόν όχι, αλλά λόγω της συνεργασίας της Microsoft με πολλές εταιρείες VR και AR, η λογική λέει ότι στο μέλλον θα μάθουμε σίγουρα κάτι για το θέμα.

E: Πως θα μεταφέρω τα δεδομένα μου από το Xbox One/Xbox One S στο Xbox One X;
Α: Σχετικά με το λογαριασμό, δεν χρειάζεται να γίνει τίποτα παραπάνω από μία απλή διαδικασία σύνδεσης του Xbox account στο Xbox One X. Τα αρχεία που είναι εγκατεστημένα στο σκληρό δίσκο της παλιάς σας κονσόλας, είτε μεταφέρονται μέσω κάποιου εξωτερικού σκληρού δίσκου, είτε τα κατεβάζετε εκ νέου από το Xbox One X.

Ε: Ποια monitors υποστηρίζει το Xbox One X;
A: Η Microsoft έχει δηλώσει πως το Xbox One X υποστηρίζει monitors με αναλύσεις 1080p, 1440p και 4K.

Αν ετοιμάζεστε να αγοράσετε ένα Xbox One X, το παρακάτω video σάς ενδιαφέρει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*