Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox One X: Η συμβατότητα

*
Το Xbox One X απευθύνεται και στους κατόχους των παλαιότερων εκδόσεων της κονσόλας και ως εκ τούτου η Microsoft θα έπρεπε να φροντίσει ώστε να μην χαθούν οι αγορές που έχουν ήδη γίνει. Έτσι, ανακοίνωσε από την πρώτη στιγμή ότι το νέο σύστημα θα χρησιμοποιεί όλα τα προϊόντα που έχουν ήδη αγοράσει οι gamers. Κάτι τέτοιο περιλαμβάνει τα παιχνίδια, τις εφαρμογές, τα περιφερειακά και τις συνδρομές. Ας τα δούμε ένα προς ένα.

Games
Στα παιχνίδια, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης συνδέει στο Xbox One X με το αρχικό setup το λογαριασμό που έχει στην υπηρεσία Xbox Live. Με αυτόν τον τρόπο, με το που θα εισέλθει στο λειτουργικό της κονσόλας θα βρει έτοιμα όλα τα παιχνίδια που έχει ήδη αγοράσει και συνδέσει με το λογαριασμό του. Είτε κάνει μεταφορά μέσω διαδικασίας που περιγράφεται στο εγχειρίδιο οδηγιών, είτε τα κατεβάσει από την αρχή, τα games που έχουν αγοραστεί για το Xbox One παίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα και στο Xbox One X. Μάλιστα, για κάποια από αυτά υπάρχουν ήδη και τα σχετικά 4K patches. Αν μιλάμε για περίπτωση παιχνιδιών σε μορφή BD-ROM, ο χρήστης δεν έχει παρά να εισάγει το δίσκο στο drive και να προχωρήσει τη διαδικασία εγκατάστασης. Υπενθυμίζεται, πως το Xbox One X είναι -όπως και το Xbox One- συμβατό με μια μεγάλη λίστα παιχνιδιών Xbox 360 και original Xbox, τα οποία ενεργοποιούνται με την είσοδο του CD-ROM/DVD-ROM στο drive, είτε μέσω του ιστορικού αγορών του λογαριασμού του.




Περιφερειακά
Αν έχετε ήδη αγοράσει κάποιο περιφερειακό για το Xbox One σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, αφού μπορείτε άμεσα να το συνδέσετε και με την καινούρια κονσόλα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι έναν απλό συγχρονισμό, πατώντας ταυτόχρονα το ειδικό πλήκτρο στο περιφερειακό και την κονσόλα.

Υπηρεσίες
Αν έχετε συνδρομή σε κάποια από τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Xbox Live (πχ. Xbox Live Gold, Xbox Game Pass, EA Access), δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα παραπάνω, από το να μπείτε στο dashboard του Xbox One X και να τα βρείτε όλα εκεί. Μάλιστα, στη νέα έκδοση του λειτουργικού, όλες οι υπηρεσίες εμφανίζονται ξεχωριστά και μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα χρονική στιγμή τα οφέλη (πχ. τα δωρεάν games κάθε μήνα). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*