Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox One X: Ο σχεδιασμός

*
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα αναρτήσουμε την άποψή μας για το Xbox One X, τη νέα και πιο ισχυρή έκδοση της κονσόλας της Microsoft, η οποία και κλείνει σχεδόν 1,5 μήνα στα ράφια των καταστημάτων. Ο λόγος που καθυστερήσαμε το κείμενο είναι και για να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος να ελεγχθούν διεξοδικά τα πάντα από τον Μάνο Βέζο, αλλά και να έχουν εγκατασταθεί σημαντικά firmware updates που επηρεάζουν τη λειτουργία της ίδιας της κονσόλας, όπως πχ. το UHD Blu-ray player. Μέχρι να ανέβει λοιπόν η ανάλυσή μας, ας δούμε κάποια βασικά στοιχεία του Xbox One σε μια σειρά από θέματα που θα βρείτε σήμερα στο site μας.



Ανοίγοντας το κουτί αγοράς, ο χρήστης έρχεται μπροστά στο καλώδιο τροφοδοσίας (το…τροφοδοτικό βρίσκεται ξανά εντός της κονσόλας) και το χειριστήριο, αλλά το μεγαλύτερο μέρος καταλαμβάνει το ίδιο το μηχάνημα. Το Xbox One X έρχεται σε μαύρο χρώμα και ζυγίζει σχεδόν 300 γραμμάρια παραπάνω από το Xbox One S, με το οποίο μοιράζεται και τον ίδιο σχεδιασμό. Το capacitive πλήκτρο ενεργοποίησης έχει απομακρυνθεί και στη θέση του έχει μπει ένα παραδοσιακό, ενώ το USB port και το πλήκτρο συγχρονισμού με τα χειριστήρια και τα περιφερειακά έχουν έρθει μπροστά και δεξιά. Στα αριστερά βρίσκεται μόνο το UHD Blu-ray drive και το πλήκτρο eject.



Στο πίσω τμήμα υπάρχουν όλες οι είσοδοι και έξοδοι και εκεί συναντάμε (από τα αριστερά προς τα δεξιά): την υποδοχή του καλωδίου τροφοδοσίας, την θύρα HDMI για την έξοδο του σήματος προς την οθόνη, την είσοδο HDMI για την σύνδεση κάποιας πηγής (πχ. αποκωδικοποιητή δορυφορικής), δύο USB 3.0 Type-A, μία θύρα IR Out, μία S/PDIF και τη σύνδεση Ethernet. Το κάτω μέρος του πίσω τμήματος καταλαμβάνει κατά κύριο λόγο το τμήμα της ψύξης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*