Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Λονδίνο για το Marvel’s Spider-Man 2 (εικόνες/video)

*
Την προηγούμενη εβδομάδα, το Enternity ταξίδεψε στο Λονδίνο μετά από πρόσκληση του PlayStation και της Insomniac Games για να δει το Marvel’s Spider-Man 2 και έζησε μια μοναδική εμπειρία. Η ομάδα της Sony είχε ετοιμάσει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε ευρωπαϊκό έδαφος, σηματοδοτώντας και την επιστροφή του brand στα θεματικά events (μετά την εποχή του COVID-19). Η αίθουσα ήταν ειδικά διαμορφωμένη σε κεντρικό χώρο της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβαινε και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για τους Αμερικανούς συναδέλφους.

@4timesp Ταξίδεψα στο Λονδίνο για το #SpiderMan2PS5, καλεσμένος του @PlayStation και της #InsomniacGames. Περισσότερα την Παρασκευή! #gaming #playstation #ps5 #videogames #tiktokgaming #presstrip #london #spiderman #spiderman2 #pavlospapapavlou ♬ original sound - PavlosP


H αρχή έγινε με μία σύντομη παρουσίαση ενός trailer που είδατε τις τελευταίες ώρες και έδειχνε ένα νέο μέρος της ιστορίας και της δράσης.



Από κει και πέρα, ο χώρος του event χωριζόταν σε δύο τομείς, έναν θεματικό με διάφορες δραστηριότητες που σχετίζονταν με το παιχνίδι και έναν χώρο με κονσόλες PS5 και μια preview έκδοση του παιχνιδιού. Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμη, αλλά συντονιστείτε στις 18.00 όταν και θα ανέβει στο site και στο κανάλι μας στο YouTube σχετικό περιεχόμενο. Μία από τις αίθουσες θύμιζε σαλόνι έπαυλης με πανοπλίες και ακριβούς καναπέδες.



Σε ένα άλλο σημείο υπήρχε ένα stand με το λογότυπο του Spider-Man 2, όπου και μπορούσαν οι επισκέπτες να φωτογραφηθούν.



Φυσικά, δεν θα γινόταν να μην βρίσκεται σε μια προθήκη και η συλλεκτική έκδοση του PS5 στα χρώματα του Spider-Man 2, που διατίθεται ήδη προς αγορά από τα ελληνικά καταστήματα.



Λίγο πιο δίπλα ήταν στημένοι οι δύο πρωταγωνιστές του τίτλου σε μια κατασκευή που περιστρεφόταν, ενώ στο πίσω μέρος κινούταν αντίστοιχα και το λογότυπο του υπερ-ήρωα.



Στόχος του event ήταν να μεταφέρει ακριβώς το κλίμα του παιχνιδιού και το εργαστήριο ήταν ένα από τα σημεία που ξεχώρισαν.









Η όλη εκδήλωση μάς έδωσε την ευκαιρία να μπούμε για τα καλά στο κλίμα και να ζήσουμε ένα μέρος της περιπέτειας του Marvel’s Spider-Man 2. Περισσότερα τις επόμενες ώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Insomniac Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*