Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα πιο αναμενόμενα videogames του 2023

*
Το 2022 έφερε στην αγορά πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια, αλλά και το 2023 θεωρείται ήδη μια σούπερ χρονιά. Τι περιμένουμε όμως να έρθει σε επίπεδο videogames; Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα και αναμενόμενα (με αλφαβητική σειρά)

Alan Wake 2
Κυκλοφορία: 2023
Ένα από τα παιχνίδια που στιγμάτισε τη βιομηχανία του gaming έρχεται με το sequel του από την Remedy Entertainment. Μένει να δούμε πόσο θα πατήσει σε στοιχεία που αγάπησε ο κόσμος στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και στο Control.


Amnesia: The Bunker
Κυκλοφορία: Μάρτιος 2023
Το νέο παιχνίδι της σειράς Amnesia τίτλων έρχεται με πιο ανοιχτό κόσμο και περισσότερα σημεία για εξερεύνηση. Ο τρόμος, εννοείται, παραμένει πρωταγωνιστής.


Assassin’s Creed Mirage
Κυκλοφορία: 2023
Το νέο game της σειράς Assassin’s Creed έρχεται με έναν νέο πρωταγωνιστή και μία νέα παραγωγή που περιμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία να γνωρίσουμε περισσότερο.


Atomic Heart
Κυκλοφορία: 21/02/23
Βασισμένο στην φόρμουλα gameplay του BioShock και με πολλά και διαφορετικά στοιχεία. Ένας τίτλος που έχει ήδη περάσει από 40 κύματα και ελπίζουμε να μην αλλάξει ημερομηνία κυκλοφορίας.


Baldur’s Gate 3
Κυκλοφορία: Αύγουστος 2023
Το νέο μέρος της σειράς Baldur’s Gate έχει επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας (στο περίπου) και αναμένεται προς τα τέλη του καλοκαιριού. Οι χαρακτήρες του κόσμου του μολύνονται από ένα παράσιτο και ψάχνουν τρόπο να θεραπευτούν, ενώ συμμετέχον παράλληλα και σε μεγάλες μάχες.


Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon
Κυκλοφορία: 17/03/23
Το παιχνίδι prequel των Bayonetta έρχεται στο Nintendo Switch. Το νέο spinoff θα δώσει στους παίκτες τον έλεγχο της Cereza πριν εξελιχθεί στην αγαπημένη μάγισσα.


Dead Island 2
Κυκλοφορία: 28/04/23
To Dead Island 2 έχει περάσει από 40 κύματα και μετά την τελευταία αλλαγή στην ημερομηνία κυκλοφορίας του, αναμένεται στα τέλη Απριλίου. Ευελπιστούμε ότι η δουλειά της Dambuster Studios θα δώσει ένα -τουλάχιστον- αξιοπρεπές αποτέλεσμα.


Dead Space Remake
Κυκλοφορία: 27/01/23
Το κλασικό game Dead Space επιστρέφει με νέα μορφή και σχεδιασμένο από την αρχή, προσπαθώντας να διατηρήσει όλα τα στοιχεία που μάγεψαν τους fans στο αρχικό. Θα τα καταφέρει;


Diablo 4
Κυκλοφορία: 06/06/23
Το περιμέναμε πως και πως, μάθαμε στα Game Awards πως θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουνίου. Το νέο μέρος της σειράς θα φέρει και πάλι τις κλασικές διαθέσιμες classes και τις ατελείωτες μάχες.


Final Fantasy XVI
Κυκλοφορία: 22/06/23
Μία από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες του 2023 και μια συνέχεια που περιμένουν οι φίλοι του PS5 πως και πως. Ευελπιστούμε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που ονειρευόμαστε.


Fire Emblem Engage
Κυκλοφορία: 20/01/23
Το νέο μέρος της σειράς Fire Emblem έρχεται στις αρχές της χρονιάς για το Nintendo Switch. Βρισκόμαστε σε μια περιοχή του Elyos και o πρωταγωνιστικός χαρακτήρας Alear μπορεί να κάνει summon ήρωες από τα προηγούμενα παιχνίδια για να τον βοηθήσουν στις μάχες του.


Forspoken
Κυκλοφορία: 24/01/23
Χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2023. Μια εμπειρία γεμάτη παρκούρ και μαγεία.


Hogwarts Legacy
Κυκλοφορία: 10/02/23
Το νέο παιχνίδι στον κόσμο του Harry Potter από την Avalanche Software που έχει ήδη προκαλέσει θύελλα ενθουσιασμού στους fans.


Hollow Knight: Silksong
Κυκλοφορία: 2023
Ένα από τα πιο αναμενόμενα sequels videogame για το 2023. Ο κόσμος του κλασικού platformer επιστρέφει μετά από μεγάλη αναμονή.


Horizon Call of the Mountain
Κυκλοφορία: 22/02/23
Το πιο αναμενόμενο παιχνίδι από αυτά που θα κυκλοφορήσουν παράλληλα με το PlayStation VR2. Η πρώτη απόπειρα να δούμε τον κόσμο της Guerilla από κάμερα πρώτου προσώπου.


Horizon Forbidden West: Burning Shores
Κυκλοφορία: 19/04/23
Το DLC του Horizon Forbidden West έρχεται για να ανοίξει πρόσβαση σε μια νέα περιοχή για την Aloy και να φανερώσει ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του τίτλου.


Judas
Κυκλοφορία: 2023
Το νέο παιχνίδι του Ken Levine μετά το BioShock Infinite. Αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο των Game Awards 2022 και το περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μέσα στη νέα χρονιά.


Lies of P
Κυκλοφορία: 2023
Ο τίτλος συνδυάζει στοιχεία soulslike τίτλων με τις περιπέτειες του Pinocchio, σε ένα αρκετά "σκοτεινό" σκηνικό. Ένα νέο παιχνίδι που περιμένουν αρκετοί gamers για το 2023.


Like a Dragon: Ishin!
Κυκλοφορία: 21/02/23
Το remake του κλασικού game που απολαύσαμε το 2014, έρχεται εκτός Ιαπωνίας για να φέρει πιο κοντά περισσότερο κόσμο στο franchise της SEGA. Αναμένεται με βελτιωμένα γραφικά.


Marvel’s Spider-Man 2
Κυκλοφορία: Φθινόπωρο 2023
H συνέχεια του Spider-Man στα PlayStation games είναι εδώ και θα φέρει τους δύο πρωταγωνιστές των προηγούμενων παιχνιδιών σε μια νέα περιπέτεια.


Pikmin 4
Κυκλοφορία: 2023
Το νέο παιχνίδι της σειράς Pikmin έρχεται μέσα στο 2023 για το Nintendo Switch με ακόμη περισσότερους γρίφους και χρήση των συμπαθέστατων πλασμάτων.


Redfall
Κυκλοφορία: 2023
Το δεύτερο παιχνίδι του 2023 που περιμένουν οι φίλοι του Xbox πως και πως. Το νέο co-op της Arkane φέρνει τους παίκτες σε μια μικρή πόλη, την οποία και πρέπει να σώσουν από τα βαμπίρ.


Resident Evil 4
Κυκλοφορία: 24/03/23
Η επιτυχία των remakes στα παλαιότερα Resident Evil games δεν θα άφηναν το Resident Evil 4 να μείνει εκτός τάσης. Έτσι, το θρυλικό game έρχεται ξανά, προσαρμοσμένο αυτή τη φορά στα δεδομένα των σημερινών games.


Resident Evil Village VR
Κυκλοφορία: 22/02/23
Το κλασικό παιχνίδι τρόμου έρχεται προσαρμοσμένο στα δεδομένα του PlayStation VR με εναλλακτικό τίτλο. Η ίδια ιστορία και εχθροί όπως η Lady Dimitrescu σάς περιμένουν σε κάθε γωνιά του.


STALKER 2: Heart of Chernobyl
Κυκλοφορία: 2023
Το νέο παιχνίδι της GSC Game World έρχεται μέσα στη χρονιά για PC και κονσόλες Xbox και θα είναι διαθέσιμο και την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στο Game Pass.


Star Wars Jedi: Survivor
Κυκλοφορία: 17/03/23
Η ΕΑ κατάφερε να μην μας απογοητεύσει με το πρώτο της Star Wars game της νέας εποχής και πλέον έχουμε να αναμένουμε εντός της χρονιάς το sequel του. Στο Star Wars Jedi: Survivor, o Cal Cestis θα αναλάβει ξανά δράση και μένει να δούμε τι μας έχει ετοιμάσει η Respawn.


Starfield
Κυκλοφορία: 2023
Η Bethesda φέρνει για πρώτη φορά έναν νέο κόσμο μετά από 25 χρόνια και είναι λογικό όλοι να περιμένουν το τελικό αποτέλεσμα με μεγάλη αγωνία. Μέσα στους πρώτους μήνες του 2023 θα μάθουμε και την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του.


Street Fighter 6
Κυκλοφορία: 02/06/23
Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο Street Fighter 6 έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των gamers της σειράς και όχι μόνο. Νέοι μηχανισμοί, νέες πίστες και αλλαγές στον τρόπο χειρισμού αναμένεται να μπουν στο επίκεντρο των συζητήσεων.


Suicide Squad: Kill the Justice League
Κυκλοφορία: 26/05/23
Το νέο παιχνίδι της Rocksteady στον κόσμο της DC. Με την εμπειρία και την προϋπηρεσία της ομάδας ανάπτυξης, είναι λογικό να έχει συγκεντρώσει ήδη το ενδιαφέρον του κοινού.


The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Κυκλοφορία: 12/05/23
Η πιο αναμενόμενη συνέχεια franchise του 2023 έρχεται από την Nintendo λίγο πριν το καλοκαίρι. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες και για ταυτόχρονη κυκλοφορία με ένα πιο ισχυρό Nintendo Switch.



Wo Long: Fallen Dynasty
Κυκλοφορία: 03/03/23
Το νέο παιχνίδι της Team Ninja που μας στέλνει για άλλη μια φορά στην Ιαπωνία. Θυμίζει έντονα το Nioh και βασίζεται στα στοιχεία μάχης soulslike games.


Μπορείτε να παρακολουθείτε αναλυτικά τις gaming κυκλοφορίες στην σχετική σελίδα του Enternity που ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα κάθε εβδομάδα, εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*