Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

This Means Warp: 5+1 πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν παίξετε

*
To This Means Warp είναι ένα από τα πλέον ξεχωριστά παιχνίδια που εντοπίσαμε το τελευταίο διάστημα και σας αναφέρουμε 5+1 πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν ξεκινήσετε να παίζετε.

1) Αναπτύσσεται από την Outlier Games
H Outlier είναι ένα ανερχόμενο studio με έδρα στο Δουβλίνο, την Ιρλανδία και το Τορόντο του Καναδά, όπου και αναπτύσσει παιχνίδια για διάφορους συνεργάτες, εστιάζοντας κυρίως στο κομμάτι των τίτλων στρατηγικής. Το This Means Warp ξεκίνησε να αναπτύσσεται τον Απρίλιο του 2018, λίγο μετά την ίδρυση της ομάδας και η πρώτη playable έκδοση ήταν έτοιμο τον Ιούνιο του 2019. Τον Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς έχουμε το πρώτο public test του game με συμμετοχή πολλών παικτών και τον Ιούνιο του 2021 ξεκινάει το beta testing. Τον Φεβρουάριο του 2022, η ομάδα ανάπτυξης ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Jagex για την έκδοση του παιχνιδιού και ένα μήνα μετά μπαίνει στο Steam Early Access.




2) Τι παιχνίδι είναι το This Means Warp
Το παιχνίδι περιγράφεται ως online co-op spaceship management rogulite. Ο παίκτης περιπλανιέται σε ένα προοδευτικά (σε πραγματικό χρόνο) δημιουργούμενο σύμπαν και καλείται να αναβαθμίσει το διαστημόπλοιό του, να αντιμετωπίσει ορδές εχθρών που θα εμφανιστούν και να υιοθετήσει διαφορετικές στρατηγικές για να επιβιώσει μαζί με το πλήρωμά του.

3) Οι χαρακτήρες είναι ξεχωριστοί
Κάθε χαρακτήρας στο παιχνίδι έχει διαφορετικά στατιστικά και χαρακτηριστικά. Σε παιχνίδια διαχείρισης, είναι δεδομένο πως κάτι τέτοιο παίζει μεγάλο ρόλο, μιας και η παραμικρή λεπτομέρεια μετράει και μπορεί να δώσει είτε την νίκη, είτε να στοιχίσει και την ήττα. Στο This Means Warp, κάθε ήρωας μπορεί να ενισχύσει τις προσπάθειές σας σε συγκεκριμένες εργασίες, έτσι ώστε να είναι η ομάδα σας πιο αποδοτική. Οι χαρακτήρες μπορούν μάλιστα να αναβαθμιστούν για να προσφέρουν ακόμη περισσότερα, αλλά καλό θα ήταν να εστιάσετε περισσότερο στον αυτοσχεδιασμό. Συνήθως θα σας φανεί πιο χρήσιμο στο κομμάτι της επιβίωσης.



4) Ρίξτε προσοχή στην επισκευή του διαστημοπλοίου σας
Στα παιχνίδια με μάχες, πολλές φορές πέφτει το βάρος στην επίθεση και στον τρόπο που μια μονάδα θα προκαλέσει ζημιά στον αντίπαλο. Αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι προτεραιότητα, αφού και η άμυνα του σκάφους σας παίζει σημαντικό ρόλο στη νίκη. Όσο δέχεστε χτυπήματα και δεν ενισχύετε (ή επιδιορθώνετε) το διαστημόπλοιό σας, τόσο μεγαλώνει ο κίνδυνος να έρθετε μπροστά σε μόνιμες ζημιές που θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο την περιπέτειά σας!

5) Καταστρώστε την καλύτερη στρατηγική
Αν δείτε ότι κάτι δεν δουλεύει μέσα στη μάχη, επενδύστε σε κάτι εναλλακτικό. Εστιάστε κυρίως σε στρατηγικές που μπορεί να στοιχίσουν στον αντίπαλό σας την επιβίωση. Για παράδειγμα, αν εστιάσετε στο να τους καταστρέψετε τα συστήματα επίθεσης, δεν θα μπορούν να σας χτυπήσουν, οπότε θα κερδίσετε χρόνο για να οργανώσετε και καλύτερα την τακτική σας. Πειραματιστείτε όσο μπορείτε με διάφορα όπλα και αμυντικά συστήματα, αλλά και με ship mods. Μάλιστα, αν καταφέρετε να βρείτε άμεσα κάτι ισχυρό, ίσως και να αξίζει να προσαρμόσετε πάνω του όλη τη στρατηγική σας.



6) Πολλαπλά σενάρια και διαφορετικές προσεγγίσεις
Μιας και το παιχνίδι και ο κόσμος του εξελίσσονται και δημιουργούνται προοδευτικά δεν υπάρχει συνταγή της επιτυχίας. Στο δρόμο σας θα βρείτε διαφορετικά σενάρια που ξεκλειδώνουν και σας ενθαρρύνουν να ασχοληθείτε και κάθε φορά και με διαφορετική προσέγγιση στη μάχη. Αν δυσκολευτείτε κάπου, ίσως θα χρειαστεί να σκεφτείτε κάτι διαφορετικό. Μια λύση που ίσως να μην είναι η προφανής, αλλά που ίσως μπορεί να σας λύσει τα χέρια άμεσα.

Το This Means Warp είναι διαθέσιμο από σήμερα μέσω του Steam για το PC και μάλιστα προσφέρεται με έκπτωση στην πρώτη εβδομάδα λανσαρίσματός του στο -25%. Αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και για κονσόλες PlayStation, Xbox και Nintendo Switch. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Outlier Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Jagex Ltd.

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • This Means Warp
    • 12+ pegi 12+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.outlier.games/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 8

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*