Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποστολή στη Modena για το GT Sport

*
Το Gran Turismo Sport είναι μεγάλο στοίχημα για τη Sony και το τμήμα του PlayStation και η ιαπωνική εταιρεία έχει επενδύσει αρκετά στην κυκλοφορία του νέου αγωνιστικού game της Polyphony Digital. Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος για το νέο παιχνίδι, η Sony κάλεσε το Enternity σε ένα ειδικό launch event που έγινε στη Modena της Ιταλίας. Η τοποθεσία μόνο τυχαία δεν είναι, αφού εκεί βρίσκεται η έδρα της Ferrari και η πίστα δοκιμών που χρησιμοποιεί για τα αυτοκίνητά της η δημοφιλής εταιρεία.



Το ταξίδι μας ξεκίνησε με μια βόλτα στο κέντρο της Modena, όπου η Sony είχε στήσει έναν ειδικό χώρο και τα σχετικά pods. Εκεί έγιναν οι αγώνες των καλεσμένων, ενώ είχαμε τη δυνατότητα να δούμε ξανά τον τίτλο με το DualShock 4, την επίσημη τιμονιέρα της Thrustmaster, αλλά και το PlayStation VR. Αφού είχαμε μια πρώτη επαφή με την τελική έκδοση του τίτλου, κατευθυνθήκαμε σε ένα από τα κεντρικά ξενοδοχεία της περιοχής για να παρακολουθήσουμε την ομιλία του Kazunori Yamauchi. Εκεί, ο Ιάπωνας δημιουργός μίλησε για το παιχνίδι, για τη συμμετοχή του Lewis Hamilton και για τα διάφορα πρωταθλήματα που θα «τρέξουν» και η ημέρα συνεχίστηκε με μια επίσκεψη στο μουσείο της Ferrari. Εκεί, γευματίσαμε με την ομάδα ανάπτυξης και τον ίδιο τον Yamauchi, ενώ ήμασταν…περικυκλωμένοι από ιστορικά αυτοκίνητα της ιταλικής εταιρείας.



Η δεύτερη μέρα ήταν καθαρά αγωνιστική. Ταξιδέψαμε λίγο έξω από το κέντρο της πόλης για να μπούμε στην πίστα δοκιμών. Ξεκινήσαμε με συμβουλές οδήγησης από ειδικούς εκπαιδευτές, περάσαμε τεστ σαν αυτά που προσφέρει το Gran Turismo Sport για την απόκτηση διπλωμάτων (μέγιστη επιτάχυνση σε ευθεία και ζιγκ-ζαγκ ανάμεσα σε κώνους), οδηγήσαμε εντυπωσιακά αυτοκίνητα στην πίστα, ενώ τέλος μπήκαμε συνοδηγοί σε μια σειρά από super cars, όπου επαγγελματίες οδηγίες κατάφεραν να μας κάνουν να ψάχνουμε στο τέλος της βόλτας αν εξακολουθούσαμε να έχουμε όλα μας τα όργανα άθικτα.

Βρισκόμαστε στη Modena της Ιταλίας για να παρακολουθήσουμε το launch event του Gran Turismo Sport. Πάρτε μια πρώτη γεύση από τα πρώτα λεπτά στην πόλη!

Posted by EnternityGR on Sunday, 15 October 2017


Ένα σύντομο video από την πίστα της Modena, στην οποία δοκιμάσαμε τις ικανότητές μας στην οδήγηση με super cars! #GTSsport #PlayStation #4theplayers

Posted by EnternityGR on Monday, 16 October 2017

Μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μας, στη συνέχεια του άρθρου.


Τα pods που ήταν έτοιμα στο κέντρο της Modena για να δοκιμάσουμε το game.


Έξω από το χώρο της παρουσίασης, μας περίμενε αυτό...


Ο Yamauchi μιλάει για το οικοσύστημα του GT Sport.



Μια επίσκεψη στο μουσείο της Ferrari προσφέρει τη δυνατότητα για κοντινή ματιά σε θρυλικά οχήματα της ιταλικής εταιρείας.






Το βραδινό μας έλαβε χώρα μέσα στο μουσείο της Ferrari, σε έναν εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο.





Κάποιοι τολμηροί μπήκαν συνοδηγοί εδώ...




Εμείς προτιμήσαμε κάτι πιο...παραδοσιακό!





Στόχος η μεγαλύτερη ταχύτητα στην ευθεία και το φρενάρισμα εντός σημειωμένης περιοχής.


Το ταξίδι έκλεισε με παραδοσιακό πάρτι και άπειρο αλκοόλ! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Polyphony Digital

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*