Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα 10 καλύτερα games της E3 2018

*
Η E3 2018 ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες και τα παιχνίδια που είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά ήταν αρκετά. Πολλές ήταν οι νέες κυκλοφορίες που αποκαλύφθηκαν τις ημέρες που ήμασταν στο Los Angeles, αλλά αρκετά ήταν και τα games που γνωρίζαμε πριν ταξιδέψουμε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και καταφέραμε να τους ρίξουμε μια κοντινή ματιά. Μιας και τα περισσότερα sessions δεν έδωσαν την καλύτερη ευκαιρία για ένα preview, παρουσιάζουμε εν συντομία τα 10 κορυφαία games που είχαμε τη δυνατότητα να δούμε στη διάρκεια της σημαντικής έκθεσης. Για την αποφυγή μπερδέματος (ή/και παρεξηγήσεων), τα παιχνίδια που ακολουθούν έχουν μπει με αλφαβητική σειρά.

Assassin’s Creed Odyssey

Developer: Ubisoft Montreal
Κυκλοφορία: 5 Οκτωβρίου 2018
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Οι φήμες για εμφάνιση ενός νέου Assassin’s Creed με τα γεγονότα του να λαμβάνουν χώρα στην Αρχαία Ελλάδα ήταν έντονες εδώ και μήνες και λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Ε3, ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση. Το παιχνίδι μάς ταξιδεύει στην εποχή του Πελοποννησιακού Πολέμου σε όλο το χάρτη της ελληνικής επικράτειας με αλλαγές στο κομμάτι του gameplay, πολλές ναυμαχίες και μεγάλης έκτασης μάχες με πολλούς χαρακτήρες ταυτόχρονα στην οθόνη. Δείτε περισσότερα στο 40λεπτο gameplay video μας, στη συνέχεια του άρθρου.


Cyberpunk 2077

Developer: CD Projekt RED
Κυκλοφορία: Μ/Δ
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα παρουσίαση που παρακολουθήσαμε στη διάρκεια της Ε3 2018. Ένα φουτουριστικό παιχνίδι με σαφή τάση να καλύψει το κενό του Deus Ex και με μπόλικη δόση βίας, ναρκωτικών, σεξ και δράσης. Η CD Projekt Red αλλάζει σκηνικό μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς The Witcher και μας βάζει σε ένα περιβάλλον εξερεύνησης, μάχης και αποφάσεων. Ουδείς γνωρίζει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, ουδείς γνωρίζει αν θα είναι παιχνίδι επόμενης γενιάς. Όλοι κρεμόμαστε από τα χείλη της ομάδας ανάπτυξης.


Dying Light 2

Developer: Techland
Κυκλοφορία: μ/δ
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Η συνέχεια του κλασικού zombie-apocalypse game με έντονο το στοιχείο του παρκούρ είναι εδώ και είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στην Ε3. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι επιλογές που κάνει ο παίκτης και που καθορίζουν αρκετά το πως εξελίσσεται η δράση και το πως ορίζονται οι σύμμαχοι/αντίπαλοι. Η δράση που μας παρουσιάστηκε λάμβανε χώρα τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο όλοι ξέρουμε πως το βράδυ τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα…


Forza Horizon 4

Developer: Playground Games
Κυκλοφορία: 2 Οκτωβρίου 2018
Format(s): PC, Xbox One
Το νέο μέρος της σειράς Forza Horizon ήταν δεδομένο ότι θα παρουσιαστεί στη φετινή Ε3 και είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στον τίτλο. Αυτή τη φορά, το παιχνίδι μεταφέρει τους οδηγούς στην Βρετανία μέσα από τέσσερις διαφορετικές σεζόν που αλλάζουν αρκετά τη δράση. Είδαμε πόσο διαφορετικός είναι ο κόσμος με φοβερές αντανακλάσεις το καλοκαίρι, αλλά και αρκετά έντονο το φαινόμενο του γλιστρήματος στους γεμάτους χιόνι δρόμους το χειμώνα.


Ghost of Tsushima

Developer: Sucker Punch
Κυκλοφορία: μ/δ
Format(s): PS4
Το παιχνίδι μάς είχε κάνει εντύπωση από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε και στην Ε3 είχαμε την ευκαιρία να δούμε το demo του PlayStation Media Briefing σε ένα behind closed doors session και να μιλήσουμε με εκπροσώπους του developer. Οι μάχες είναι ιδιαίτερα έντονες, ωστόσο αυτό που μαγεύει τον θεατή από το πρώτο λεπτό είναι ο τεχνικός τομέας. Βρισκόμαστε στο 1274 και η απορία που μας έμεινε μετά και από την ειδική παρουσίαση είναι αν όντως το μηχάνημα που έδειχνε το gameplay ήταν όντως PS4 Pro…


Rage 2

Developer: Bethesda
Κυκλοφορία: 2019
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Άλλο ένα post-apocalyptic shooter σε συνεργασία με την id software και η συνέχεια ενός game που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό. Στη διάρκεια της Ε3 παρουσιάστηκε ένα demo σε ένα διαστημικό σκηνικό με έντονη δράση, καταιγιστικό ρυθμό και χρήση των ειδικών δυνάμεων.


Resident Evil 2

Developer: Capcom
Κυκλοφορία: 25 Ιανουαρίου 2019
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Η φήμη για την επανεμφάνιση του Resident Evil 2 επιβεβαιώθηκε και φαίνεται πως η Capcom έκανε το χατίρι των φανατικών της σειράς. Το δεύτερο μέρος του franchise επιστρέφει ιδιαιτέρως αλλαγμένο ακόμη και σε βασικά τμήματα του χάρτη, με βελτιώσεις στα του gameplay και ασταμάτητη δράση στην προσπάθεια επιβίωσης από τα ζόμπι που εμφανίζονται από παντού. Οι γρίφοι παραμένουν βασικό στοιχείο, ενώ η κάμερα έχει μεταφερθεί πίσω από τον ώμο του Leon.


Sekiro: Shadows Die Twice

Developer: From Software
Κυκλοφορία: 2019
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Το νέο game της From Software και του Hidetaka Miyazaki έρχεται με το όνομα Sekiro: Shadows Die Twice και μάλιστα από την Activision. Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα σε μια «σκοτεινή» περίοδο της Ιαπωνίας και ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός samurai με ένα χέρι κομμένο και δυνατότητα χρήσης διάφορων όπλων.


Spider-Man

Developer: Insomniac Games
Κυκλοφορία: 7 Σεπτεμβρίου 2018
Format(s): PS4
Ο Spider-Man επιστρέφει στα συστήματα PlayStation με το νέο τίτλο που φέρει την υπογραφή της Insomniac Games. Ο ήρωας μπορεί να κινείται ελεύθερα στο χώρο με τη βοήθεια των ειδικών του δυνάμεων, ενώ έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά εχθρών στην Νέα Υόρκη. Η εμπειρία της ομάδας ανάπτυξης δίνει άλλο χρώμα στη δράση και φαίνεται πως σεζόν θα ανοίξει για τους κατόχους PS4 με μια εξαιρετική παραγωγή.


The Last of Us Part II

Developer: Naughty Dog
Κυκλοφορία: μ/δ
Format(s): PS4
Το The Last of Us Part II ήταν ο πρωταγωνιστής του PlayStation Media Briefing και με ένα trailer που προκάλεσε εντυπώσεις τόσο για την ερωτική διάθεση της Ellie απέναντι στην Dina, όσο και για την «ωμή» βία που χαρακτήριζε το πέρασμά της από το μέρος της δράσης που παρουσιάστηκε. H Naughty Dog φαίνεται πως για άλλη μια φορά θα παίξει με το συναίσθημα και τον αγώνα του κεντρικού χαρακτήρα για επιβίωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*