Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Activision Blizzard αθωώνεται για κατηγορίες σχετικά με πατέντα της Worlds Incorporated

*
Μετά από διαδικασίες που διήρκησαν 9 χρόνια, η Activision Blizzard δικαιώνεται σε ό,τι αφορά την κατηγορία της Worlds Incorporated περί παραβίασης πατεντών της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία κατέθεσε το 2012 αγωγή κατά του γνωστού εκδότη σχετικά με 5 πατέντες που καλύπτουν ένα ευρύτερο σύστημα και μεθόδους για αλληλεπίδραση των παικτών σε έναν εικονικό χώρο. Συγκεκριμένα, η κατηγορία αφορούσε κάποιους μηχανισμούς που είχαν εφαρμοστεί στα World of Warcraft και Call of Duty, εν μέσω άλλων παιχνιδιών. Το δικαστήριο αποφάσισε πως οι πατέντες της Worlds Incorporated ήταν «αφηρημένα γενικές», καλύπτοντας βασικούς μηχανισμούς που δεν μπορούν να θεωρηθούν κτήμα κανενός. Ως εκ τούτου, η υπόθεση έληξε. Ο κατήγορος έχει κάνει ίδια ενέργεια και κατά της Bungie από το 2014.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*