Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Epic Games μηνύει την εταιρεία Nreal (που κατασκευάζει smart glasses) για το όνομά της!

*
Η Epic Games προχώρησε σε αγωγή κατά της εταιρείας οπτικών Nreal για το όνομά της. Οι λόγοι είναι προφανείς, καθώς η γνωστή εκδότρια εταιρεία θεωρεί πως το όνομα της Nreal θυμίζει και ακούγεται όπως η Unreal και θεωρεί πως δεν είναι τυχαίο. Μάλιστα, σημειώνει πως οι δύο εταιρείες είναι ανταγωνιστικές και κινούνται στην ίδια αγορά, κάτι που σίγουρα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στον καταναλωτή. Στην αγωγή αναφέρεται μάλιστα πως η Epic έχει καταχωρήσει τον όρο Unreal τόσο μόνο του όσο και σε συνδυασμό με μια σειρά από άλλες λέξεις για να καλύπτει πολλαπλές κατηγορίες. Η Nreal κυκλοφόρησε πέρσι τα Nreal Light Mixed Reality γυαλιά της και σκοπεύει να τα φέρει και στην αγορά της Αμερικής αυτήν την περίοδο, κάτι που κάνει την κίνηση της Epic να έχει κάποιο νόημα, παρόλο που δεν έχει κινηθεί μέχρι τώρα στο χώρο του AR hardware. Όπως αποκαλύπτεται πάντως, η κόντρα μεταξύ τους δεν έχει ξεκινήσει τώρα, απλά μέχρι σήμερα η όποια επικοινωνία δεν έχει καταλήξει πουθενά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*