
Συμπλήρωσε δε πως «το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως όταν ξεκινήσαμε να πλανάρουμε αυτά που θα δείξουμε στην Ε3, δεν είχαμε ιδέα τι θα κάνουν όλοι οι συνεργάτες μας και είδατε τι συνέβη με τα Mass Effect και Ghost Recon». Πέραν των παραπάνω, δεν υπήρξε καμία πληροφορία για τα νέα δεδομένα στην επετειακή επανέκδοση του τίτλου. Υπενθυμίζουμε πως το Halo: Combat Evolved Anniversary θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου.
Το Steam Deck μπορεί πλέον να κάνει stream παιχνίδια του PS Plus δίχως να είστε κάτοχοι ενός PS5




Είμαι περίεργος να δω το implementation! Ελπίζω να είναι κάτι σαν συνοδευτικό, αλα ΜΕ, και οχι κάτι απαραίτητο!
@Shepard 100% θα είναι συνοδευτικό,σε τέτοιους τίτλους απο ότι φαίνεται πάντα έτσι θα είναι,εντάξει δεν με πειράζει εφόσον δεν θα είναι απαραίτητο,αλλά σαν κάτι παραπάνω,ίσως να είναι αλα ME όπως λές..:)
Έχει πάρει φορα η MS δεν την σταματάει τίποτα.
Αν είναι συνοδευτικό όπως λέει και ο @Shepard δεν υπάρχει πρόβλημα.
Κάτι που να έχει μόνο controller please;;;
Δύσκολα @Scott η Casual μανία Kinect και Μove έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει και τα χώνουν οπού μπορούν οι εταιρίες,εμένα δεν με πειράζει εφόσον θα είναι κάτι το + κάτι το συνοδευτικό,αφού έχω την επιλογή να παίξω με το κλασικό controller τότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο ακόμα..:P
master Chiefουλίνι!:P...........
Μου θυμίζει ένα τραγούδι των Metallica που άκουγα παλιά και πήγαινε κάπως έτσι στα τελειώματα του:
I've kinect this, I've kinect that
I've even kinected a school girl's twat
So what, so what
μπορεί να μην θυμάμαι ακριβώς τους στίχους, αλλά νομίζω το νόημα το πιάσατε. ;)