Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Laptop τριών οθόνων από την Razer

*
Το Project Valerie που ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της CES 2017 από την Razer, είναι ένα laptop με μηχανικό πληκτρολόγιο και 3 οθόνες 17,3 ιντσών ανάλυσης 4Κ. Οι οθόνες ανοίγουν αυτόματα και προσαρμόζονται στη θέση τους δίπλα από την κύρια οθόνη, ενώ τροφοδοτούνται από την GeForce GTX 1080 της Nvidia. To laptop σε πάχος δεν υπερβαίνει τις 1,5 ίντσες και ζυγίζει λιγότερο από 12 κιλά, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό εάν συνυπολογίζονται ή όχι οι επιπλέον οθόνες.



Αρκετά από τα προϊόντας της εταιρείας είναι φιλόδοξα όμως δεν βρίσκουν το δρόμο τους προς τους καταναλωτές, όπως συνέβη με το Project Christine, έτσι και με το συγκεκριμένο project δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία αν θα το δούμε τελικά στα ράφια των καταστημάτων ή όχι.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • roudolfman
    • Προσωπικα για εμενα ειναι υπερβολη ολο αυτο με τα laptops και η εξελιξη τους προσπαθουν να τα χωσουν οσο πιο πολυ γινεται στο χωρο του gaming με υπερβολικες τιμες και παντα υπαρχουν παραπονα και υπερθερμανση και γενικα δεν υπαρχει λογος η να γινεται μετατροπη του σταθερου σε λαπτοπ ειναι δεν θα εμπιστευομουν τοσα χρηματα για κατι το οποιο μπορει να καει πολυ ευκολα

*