Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch event για το OnePlus 5T στις 16 Νοεμβρίου

*
Λίγες μέρες απομένουν για την αποκάλυψη του νέου κινητού της OnePlus, η οποία ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί το αντίστοιχο launch event στις 16 Νοεμβρίου. Το πολυαναμενόμενο OnePlus 5T είναι η ανασχεδιασμένη, μεγαλύτερη εκδοχή του πρότερου OnePlus 5 και θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου σε Αμερική και Ευρώπη, 28 Νοεμβρίου στην Ινδία και 1 Δεκεμβρίου στην Κίνα. Αυτό που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον είναι η απόφαση της κινεζικής εταιρίας να ανοίξει τις πόρτες του event και στο ευρύ κοινό, έναντι ενός αντιτίμου προφανώς. Πιο συγκεκριμένα, όποιος θέλει να παραστεί σε μία παρουσίαση η οποία απευθύνεται κατεξοχήν σε επαγγελματίες του χώρου και να γεμίσει με ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό την αίθουσα, μπορεί να το κάνει αγοράζοντας το σχετικό εισιτήριο των $40. Είναι ξεκάθαρο ότι η OnePlus επενδύει τα μέγιστα στον τομέα των marketing και branding, διεκδικώντας την θέση της στην αγορά όχι τόσο με τα προϊόντα της καθεαυτά αλλά μέσω του άκρατου hype. Ακολουθεί το trailer για το event.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*