
Ουσιαστικά, έχουμε να κάνουμε με μία βάση που «κάθεται» πάνω στα πόδια του χρήστη, όσο αυτός είναι καθισμένος σε ένα καναπέ ή ξαπλωμένος στο κρεβάτι του και του επιτρέπει τόσο να τοποθετήσει σε μία λεία επιφάνεια το φορητό του σύστημα, όσο και να ενισχύσει τον ακουστικό τομέα. Έτσι, η ειδική επιφάνεια στο κάτω μέρος της κατασκευής φροντίζει ώστε να μην έρχεται το ανθρώπινο σώμα σε άμεση επαφή με το πλαστικό κάλυμμα. Από την άλλη, η σκληρή επιφάνεια στο επάνω μέρος φροντίζει έτσι ώστε να τοποθετηθεί αρμονικά οποιοσδήποτε φορητός υπολογιστής με οθόνη διαγωνίου έως και 14 ιντσών.

Στις δύο άκρες του επάνω τμήματος του προϊόντος βρίσκονται δύο ηχεία που μπορούν να επικοινωνήσουν με το φορητό υπολογιστή μέσω ενός USB καλωδίου που βρίσκεται στο πίσω μέρος. Με αυτό τον τρόπο, ο χρήστης εκμεταλλεύεται και τη μεγαλύτερη ένταση για να βελτιώσει τρόπον τινά και τις επιδόσεις του laptop του σε αυτό τον τομέα. Ο παρεχόμενος ήχος είναι ιδιαίτερα «καθαρός» τόσο από πλευράς απόδοσης τόσο στις ψηλές όσο και στις χαμηλές συχνότητες, προσφέροντας μια πιο άνετη χρήση, ιδιαίτερα όταν αναπαράγεται οποιοδήποτε αρχείο πολυμέσων. Τέλος, τρία ειδικά πλήκτρα στο δεξί μέρος της κατασκευής δίνουν όλες τις απαραίτητες δυνατότητες ελέγχου της έντασης του ήχου.
Κι όμως, αποκαλύφθηκε νέο horror game για το Dreamcast, 25 χρόνια μετά το τέλος ζωής του (trailer)



Φαίνεται αρκετά καλό και εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ χρήσιμο!!! :)
Ωραίο είναι αλλά η τιμή θα είναι ένα θέμα.
Η τιμή είναι ένα θέμα, άλλα στο άρθρο λέει ότι είναι ότι η Logitech προσφέρει στην αγορά των lapdesks μια πιο φθηνή έκδοση... Για να δούμε... :)
ωωω δείχνει υπέροχο! και ότι ήθελα μια καινούργια βάση για το laptop μου! πόσο κοστίζει άραγε, δεν βλέπω κάπου τιμή στο άρθρο.
Η τιμή του είναι κοντά στα 40€ πάντως, για να διευκρινήσω απλά αυτό που αναφέρω στο άρθρο ;)
α υπέροχα νέα. αρχίζει να με ενδιαφέρει ολοένα και περισσότερο. αλλά αυτό με τον περιορισμό μέχρι 14" με σκοτώνει. το κάνανε που το κάνανε, τόσο πολύ θα πείραζε να έπιανε και τους 15" που αποτελούν το 90% των laptop?
θα πρέπει να το δω απο κοντά για να δω αν θα βολεύει.
Να μη μιλήσω τότε εγώ που θα ήθελα για 17".... :(
@Sephiroth
Σχετικά χαμηλή τιμή για κάτι τέτοιο,δεν νομίζεις?Είναι πολυ καλό πάντως
Η LOGITECH πάντως σαν εταιρεία είναι Εγγύηση.Έχω πάρει σχεδόν όλα τα περιφερειακά μου για Gaming και pc και ουδέν πρόβλημα...ΠΟΤΕ...
OOO fenete ekpliktiko to proion... ine logitech kiolas tha figei gia agora otan xriastei ;)
@Phoenix13848, καλή τιμούλα για αυτά που προσφέρει. Όσες φορές δουλεύω από το κρεβάτι ή έχω το laptop ανοιχτό πάνω στο κρεβάτι (για να μην "ανάβει"), το έχω πάνω στο N550. Απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής
@Asus85 συμφωνω μαζι σου. Τα περισσοτερα "αξεσουαρ" που εχω στο σπιτι μου ειναι απο τη Logitech. Ποτε δεν ειχα κανενα απολύτως προβλημα!
συμπαθητικο design
Παύλο, από βάρος πως τα πάει? γιατι το laptop μου είναι λίγο κτηνάκι και να βάλω άλλα 2 κιλά στα πόδια δεν είναι ότι πιο ευχάριστο!
Πολύ καλό όντως. Μπορώ να ενισχύσω μια χαρά τον ήχο απο το Laptop του αδερφού μου.
Είναι ιδιαίτερα ελαφρύ ViLb, δεν καταλαβαίνεις χοντρικά έξτρα βάρος στα πόδια.
Κι εμένα, παιδιά, μου φαίνεται πάρα πολύ καλό.
καλό νέο. θα πάω να το ψάξω το απόγευμα, να δω αν θα με βολέψει.
tha protimousa na valw ena maksilaraki apo katw para na skasw 40 eurw!!exoume kai krish oxi tpt allo lol
Όντως η logitech ότι βγάζει εγγύηση!