Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MWC 2021: H Samsung επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της αλλά μόνο online

*
Το MWC 2021 είναι έτοιμο να επιστρέψει φιλοξενώντας κόσμο, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα είναι όλοι οι εκθέτες παρόντες. Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα πως δεν θα συμμετέχει με φυσική παρουσία στο χώρο της εκδήλωσης, αλλά θα κάνει ανακοινώσεις όπως και πέρσι, δηλαδή διαδικτυακά. Οι λόγοι αυτής της απόφασης έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των υπαλλήλων και των συνεργατών της εταιρείας, καθώς οι επικεφαλής της Samsung θέλουν να μηδενίσουν την πιθανότητα να νοσήσει κάποιος από αυτούς εξαιτίας της επίσκεψης σε ένα χώρο με αρκετό κόσμο. Παρόμοιες αποφάσεις έχουν πάρει ήδη οι Nokia, Sony και Ericsson, κάτι που μαρτυρά πως παρά τις προσπάθειες, δεν θα δούμε φέτος μια παραδοσιακή έκθεση. Το MWC 2021 είναι προγραμματισμένο από 28 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου στη Βαρκελώνη και θα διοργανωθεί με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και προστασίας κατά της διασποράς του COVID-19.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*