Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε επίσημα το Beetlejuice 2

*
Η ταινία Beetlejuice 2 είναι και επίσημα γεγονός, όπως ανακοίνωσε η Warner Bros. To sequel της ταινίας του Tim Burton από το 1988 έχει μπει σε διαδικασία παραγωγής και παρουσιάστηκε στο πρόσφατο CinemaCon από την εταιρεία διανομής σε ένα video με τις παραγωγές που έρχονται σύντομα. Η πρώτη ταινία ασχολείται με ένα ζευγάρι που επιστρέφει σε ένα μέρος που ζούσαν φαντάσματα και καλεί έναν «βιο-εξορκιστή» με το όνομα Beetlejuice (Michael Keaton) για να τα τρομάξει. Ανακαλύπτουν ωστόσο ότι ένα νεαρό κορίτσι με το όνομα Lydia Deetz (Winona Ryder) μπορεί να τους δει. Οι εισπράξεις του Beetlejuice στο box office έφτασαν τα 74 εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα η ταινία κέρδισε και το Όσκαρ καλύτερου μακιγιάζ. Ενέπνευσε δε και μία animated σειρά που προβλήθηκε σε ABC και Fox τα 1989 και 2018 αντίστοιχα. Η Jenna Ortega (Wednesday) και ο Michael Keaton βρίσκονται σε συζητήσεις για να συμμετέχουν στην ταινία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*