Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναβίωση των Streets of Rage & Altered Beast

Δύο κλασικοί τίτλοι της Sega από την εποχή των 16 bit, το Streets of Rage και το Altered Beast, θα βρουν τον δρόμο τους για να αναβιώσουν στις μικρές αλλά και μεγάλες οθόνες. Μέχρι στιγμής περάν της δημιουργίας ταινιών και εκπομπών για τους προαναφερθέντες τίτλους, είναι γνωστό πως η εταιρεία είναι σε αναζήτηση συνεργασίας με περισσότερα στούντιο, παραγωγούς και σκηνοθέτες, προκειμένου να μεταφέρει και άλλους τίτλους της στις οθόνες. Φήμες θέλουν στα άμεσα σχέδιά της να είναι το Golden Axe, Virtua Fighter, The house of the Dead και το Crazy Taxi.



Ευχάριστα τα νέα για τους φαν των συγκεκριμένων τίτλων, που θα δουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες να ζωντανεύουν, έστω και κάπως αργά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • abaddon77
    • Αντικρουόμενα συναισθήματα με κατακλείζουν. Από την μια ενθουσιασμός που θα δούμε όλα αυτά τα διαμάντια στην μικρή και μεγάλη οθόνη και από την άλλη τρόμος μήπως δούμε πατάτες.... :P

*