Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώνεται το σενάριο της ταινίας Face/Off 2 και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις

*
Ο σκηνοθέτης Adam Wingard δήλωσε πως έχει σχεδόν ολοκληρωθεί το σενάριο της ταινίας Face/Off 2 και δεν θα είναι ένα reboot ή remake, αλλά ο «ορισμός του sequel». Το σενάριο έχει την υπογραφή του Simon Barrett, ενώ στον τομέα της παραγωγής θα συμμετέχουν ακόμη οι Neal Moritz και David Permut. O σκηνοθέτης του Godzilla vs. Kong σημείωσε πως τα γεγονότα της δεύτερης σειράς θα συνεχίσουν ακριβώς εκεί που τα άφησε η πρώτη, χωρίς ωστόσο να σημειώνει αν θα δούμε επιστροφή του John Travolta ως Sean Archer. Ο χαρακτήρας του Nicolas Cage πεθαίνει στην πρώτη ταινία, ωστόσο μπορεί να επιστρέψει ως νέος χαρακτήρας με το πρόσωπο του Castor Troy. Προς το παρόν δεν έχουμε κάτι παραπάνω και περιμένουμε από μήνα σε μήνα να έχουμε κάποιες πρώτες επίσημες δηλώσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*