Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε 4K Ultra HD Blu-ray η Star Wars Skywalker Saga

*
Η Disney ανακοίνωσε επίσημα την Star Wars Skywalker Saga σε 4K Ultra HD Blu-ray, καθώς και τη διάθεση των ταινιών σε πλατφόρμες video streaming. Το boxset περιλαμβάνει 27 δίσκους και πάνω από 26 ώρες bonus υλικού και στο πακέτο θα βρείτε τις 9 βασικές ταινίες του Skywalker Saga (The Phantom Menace, Attack of the Clones, Revenge of the Sith, A New Hope, The Empire Strikes Back, Return of the Jedi, The Force Awakens, The Last Jedi and The Rise of Skywalker). Όπως φαίνεται, από τη συλλογή απουσιάζουν μόνο τα spin-offs Rogue One και Solo. Οι 18 δίσκοι έχουν τις 9 ταινίες σε 4K Ultra HD Blu-ray και standard Blu-ray, ενώ στους υπόλοιπους θα βρείτε όλο το έξτρα υλικό με πολλά αφιερώματα από τις διάφορες παραγωγές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*