Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«The Green Planet»: πρεμιέρα αποκλειστικά στο BBC Earth και την COSMOTE TV

Μια ακόμη σημαντική σειρά του BBC Earth, με παρουσιαστή τον σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, κάνει πρεμιέρα το 2022. Η σειρά «The Green Planet» ξεκινά την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στις 19:00, με το πρώτο από τα συνολικά πέντε επεισόδια και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από την αρχή την χλωρίδα του πλανήτη μας.



Με «ξεναγό» τον παγκοσμίου φήμης Άγγλο παρουσιαστή, φυσικό ιστορικό και συγγραφέα σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, το «The Green Planet» θα μας ταξιδέψει σε έναν μαγικό κρυμμένο κόσμο, γεμάτο από εντυπωσιακές άγνωστες συμπεριφορές, συγκινητικές ιστορίες και αναπάντεχους ήρωες. Τα φυτά ζουν ζωές μυστικές και αόρατες. Με τη χρήση ειδικών καμερών, η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του BBC Earth θα επιτρέψει στους τηλεθεατές της COSMOTE TV να τα πλησιάσουν και να θαυμάσουν από κοντά τον αλληλοεξαρτώμενο κόσμο τους, παρουσιάζοντας πάνω από δύο δεκαετίες νέων ανακαλύψεων.

Με το σκηνικό να αλλάζει, από ερήμους, τροπικές ζούγκλες και υποβρύχιους κόσμους μέχρι εποχικά περιβάλλοντα και το δικό μας αστικό τοπίο, κάθε επεισόδιο αναδεικνύει μια ομάδα φυτών, ενώ αποκαλύπτει τις μάχες που αντιμετωπίζουν και τα μυστικά της επιβίωσής τους.

Αμέσως μετά την προβολή τους στο BBC Earth, τα επεισόδια του «The Green Planet» θα είναι διαθέσιμα για ετεροχρονισμένη θέαση μέσα από την υπηρεσία COSMOTE Replay TV. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*