Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νέο cut του The Godfather: Part III τον Δεκέμβριο

*
Αν και υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους η Paramount Pictures και ο Francis Ford Cappola πρέπει να εργαστούν απάνω στο Godfather: Part IV, το sequel θα πρέπει να περιμένει, καθώς θα λάβουμε μια καλή έκδοση του The Godfather: Part III.

H Paramount ανακοίνωσε πως ένα νέο edit της τελευταίας ταινίας της σειράς Godfather με όνομα Mario Puzo's The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο, ενώ το home video release θα κυκλοφορήσει αργότερα. Στην ταινία συμμετέχουν οι Al Pacino, Diane Keaton, Talia Shire, Andy Garcia, Eli Wallach, Joe Mantegna, Bridget Fonda, George Hamilton και η νεαρή Sofia Coppola.


To Godfather: Part III, όπου ολοκληρώθηκε η ιστορία του Michael Corleone, είχε ουκ ολίγες αρνητικές κριτικές, κάτι που κανείς δεν περίμενε ότι θα γίνει στο sequel 2 ταινιών που από αρκετούς είναι από τις καλύτερες όλων των εποχών.

Όπως έγινε στο πρόσφατο re-edit του The Cotton Club, η ιδέα πίσω από το Mario Puzo's The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone είναι η αλλαγή του τέλους που πρόσφερε στην ταινία ο Coppola.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*