Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο Sean Connery

*
Σε ηλικία 90 ετών, έφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός ηθοποιός Sean Connery. Σύμφωνα με τους οικείους του, άφησε την τελευταία του πνοή στις Μπαχάμες, έπειτα από μια παρατεταμένη περίοδο ασθένειας.

O Sean Connery ήταν ο πρώτο ηθοποιός που ενσαρκωσε στη μεγάλη οθόνη τον πράκτορα James Bond, κρατώντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε επτά ταινιες τις φιλμ της σειράς. Από το Dr No έως και το Never Say Never Again. Επίσης είχε βραβευτεί με Όσκαρ Δεύτερου Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία The Untouchables του Brian De Palma, δύο BAFTA αλλά και το τιμητικό Fellowship Award. Το 2000 χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα της Αγγλία.


Είχε γεννηθεί το Εδινβούργο το 1930 και πριν κάνει καριέρα ως ηθοποιός πέρασε από πολλά επαγγέλματα. Ναυαγοσώτης, οδηγός φορτηγού και μοντέλο, πριν κατακτήση την τρίτη θέση στον διαγωνισμό body building Mr Universe, το 1950. Επίσης ήταν ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και λέγεται πως ο ίδιος ο sir Matt Busby του είχε προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμαστεί στη Manchester United.

Μετά την απώλειά του ο χώρος της 7ης τέχνης γίνεται ακόμα πιο φτωχός.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*