Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από την 1η Νοεμβρίου και στην Ελλάδα η λειτουργία του Apple TV+

*
Στο πλαίσιο του Apple Event, η Apple ανακοίνωσε την έναρξη της Apple TV+ video streaming υπηρεσίας της για την 1η Νοεμβρίου, ημερομηνία που ισχύει και για την Ελλάδα. Η χώρα μας βρίσκεται σε μια λίστα με πάνω από 100 περιοχές από όλο τον πλανήτη, στον οποίο θα προσφερθούν διάφορες ξένες σειρές με την μηνιαία συνδρομή των $4,99 και με πρόσβαση για διαφορετικά μέλη της οικογένειας με ατομικά προφίλ.



Το ενδιαφέρον του χθεσινού event είναι πως όσοι αγοράσουν iPhone, iPad ή Apple TV θα έχουν δωρεάν ετήσια συνδρομή στην πλατφόρμα, με απώτερο στόχο να ανέβουν άμεσα τα νούμερα των συνδρομητών. Μέσα στο πρωτότυπο περιεχόμενο που θα προσφέρει το Apple TV+ περιλαμβάνονται original παραγωγές όπως τα The Morning Show, For All Making, αλλά και το See με τον Jason Momoa.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*