Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βασισμένη στη νουβέλα του Stephen King η νέα σειρά The Stand (trailer)

To CBS All Access δημοσίευσε το trailer της τηλεοπτικής σειράς The Stand, που βασίζεται στην ομώνυμη νουβελα του Stephen King. Σε αυτό παρουσιάζονται οι τελευταίοι επιζώντες της αποκάλυψης που προσπαθούν να επιλέξουν ποια πλευρά να ακολουθήσουν. Η Mother Abigail (Whoopi Goldberg) τους καθοδηγεί στο φωτεινό μονομάτι, ενώ ο Randall Flagg (Alexander Skarsgard) κάνει τα παντα για να τους οδηγήσει στο σκότος. Η σειρά θα αποτελείται από εννέα, συν ένα επιπλέον, επεισόδια και το σενάριο έχουν γράψει οι Josh Boone (The Fault in Our Stars, The New Mutants) και Ben Cavell (SEAL Team), με τον King να επιμελείται το τελευταίο.

Στο πλευρό των Goldber και Skarsgard οι James Marsden (Westworld) ως Stu Redman, Amber Heard (Aquaman) ως Nadine Cross, Greg Kinnear (As Good as It Gets) ως Glen Bateman, Odessa Young (Assassination Nation) ως Frannie Goldsmith, Nat Wolff (Paper Towns) ως Lloyd Henreid, Henry Zaga (The New Mutants) ως Nick Andros, Jovan Adepo (Overlord) ως Larry Underwood, Owen Teague (IT) ως Harold Lauder, Brad William Henke (Orange Is the New Black) ως Tom Cullen, Daniel Sunjata (Rescue Me) ως Cobb, Katherine McNamara (Arrow) ως Julie Lawry, Eion Bailey (Band of Brothers) ως Teddy Weizak, Hamish Linklater (Legion) ως Dr. Ellis και Heather Graham (The Hangover) ως Rita Blakemoor.


Ο Josh Boone έχει επίσης αναλάβει τη σκηνοθεσία και ταυτόχρονα θα είναι μέλος της ομάδας εκτελεστικών παραγωγών, μαζί με τους Roy Lee, Jimmy Miller, Richard P. Rubinstein, Ben Cavell, Will Weiske, Miri Yoon και Owen King.

Η πρεμιέρα της σειράς The Stand θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020, στο CBS All Access.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*