Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για ένα αξέχαστο καλοκαίρι μάς προετοιμάζει η ταινία Luca της Pixar (trailer)

Η Pixar δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία Luca και μας προετοιμάζει για ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Αν και αρχικά επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες, όπως όλα δείχνουν θα προηγηθεί η προβολή στο Disney+ στις 18 Ιουνίου.

Το σενάριο αφηγείται την ιστορία του Luca Paguro, ενός νεαρού θαλάσσιου τέρατος που θέλει να ανακαλύψει πως είναι η ζωή έξω από τη θάλασσα. Μαζί με το φίλο του, τον Alberto Scorfano, παίρνουν ανθρώπινη μορφή και ξεκινούν την εξερεύνηση μιας ιταλικής πόλης, απολαμβάνοντας τα απλά, ανθρώπινα πράγματα που ο υπόλοιπος κόσμος θεωρεί δεδομένα.


Σκηνοθέτης του Luca είναι ο Enrico Casarosa (La Luna), παραγωγός η Andrea Warren (Cars 3, Lava) και το καστ της ταινίας απαρτίζουν οι Jacob Tremblay (Room), Jack Dylan Grazer (It), Emma Berman, Maya Rudolph, Jim Gaffigan και Marco Barricelli.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*