Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για το 2022 μεταφέρθηκε η πρεμιέρα της ταινίας Fantastic Beasts 3

*
Όπως αποκαλύπτει το Variety, μετά από την απομάκρυνση του Johnny Depp, η Warner Bros. μετέφερε την πρεμιέρα της ταινίας Fantastic Beasts 3 για τις 15 Ιουλίου 2020. Αρχικά, ήταν προγραμματισμένη για τις 12 Νοεμβρίου 2021 και τώρα έρχεται πολύ κοντά με την πρεμιέρα του Marvel/Disney’s Captain Marvel 2.

Στο Fantastic Beasts 3 επιστρέφει ο βραβευμένος με Oscar, Eddie Redmayne στο ρόλο του Newt Scamander, η Katherine Waterston ως Tina Goldstein, ο Dan Fogler ως Jacob Kowalski, η Alison Sudol ως Queenie Goldstein, ο Ezra Miller ως Credence, ο Jude Law ως Albus Dumbledore και η Jessica Williams που υποδύεται την Professor Eulalie Hicks. Η Warner Bros. αναζητεί τον διάδοχο του Depp, στο ρόλο του Gellert Grindelwald.


Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει για μια ακόμη φορά ο David Yates, σε σενάριο των J.K. Rowling και Steve Kloves.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*