Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γνωστά πρόσωπα και μέρη κάνει tease η σύνοψη της σειράς Lord of the Rings

*
Η ιστοσελίδα TheOneRing.net δημοσίευσε την επίσημη περίληψη της σειράς Lord of the Rings, που προετοιμάζει η Amazon Studios. Σε αυτή υπάρχουν teases όσον αφορά την επιστροφή γνώριμων προσώπων.

“Η επερχόμενη σειρά της Amazon Studios θα φέρει για πρώτη φορά στην οθόνη τους θρύλους των ηρώων της Second Age της Middle-earth. Το επικό δράμα λαμβάνει χώρα χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα της των βιβλίων The Hobbit και The Lord of the Rings του J.R.R. Tolkien και θα μεταφέρει το κοινό σε μια εποχή όπου δημιουργήθηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια έζησαν στιγμές δόξας και καταστράφηκαν, αναδείχτηκαν απροσδόκητοι ήρωες, οι ελπίδες έφτασαν να κρέμονται από μία κλωστή και ο ισχυρότερος κακός που δημιούργησε η πένα του Tolkien, απείλησε να βυθίσει τον κόσμο στο σκοτάδι. Ξεκινώντας από μια εποχή που επικρατεί σχετική ηρεμία, η σειρά θα ακολουθήσει τα χνάρια νέων και γνώριμων χαρακτήρων, στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν το κακό που απειλεί την Middle-earth. Από τα σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, έως ως το Lindon, την πρωτεύουσα των elves, το πανέμορφο νησιωτικό βασίλειο του Númenor και τις παρυφές του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρες θα σμιλέψουν μύθους που θα ζήσουν για πολλούς αιώνες μετά τον θάνατό τους".


Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα εμφανιστούν οι Robert Aramayo, Joseph Mawle, Maxim Baldry, Markella Kavenagh, Ema Horvath και Morfydd Clark, που θα υποδυθεί τη Lady Galadriel σε νεαρή ηλικια. Στο πλευρό τους οι Tom Budge, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith και Charlie Vickers.

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*