Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε το Super Bowl trailer για την ασιατική animated ταινία φαντασίας Raya and the Last Dragon της Disney

*
Η νεότερη animated ταινία της Disney, το Raya and the Last Dragon, έρχεται σύντομα και η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer στο πλαίσιο του Super Bowl. Η παραγωγή θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ και τις κινηματογραφικές αίθουσες τον επόμενο μήνα και λαμβάνει χώρα σε ένα φανταστικό κόσμο στη Νότια Ασία, όπου και υπάρχουν 5 αντιμαχόμενες φατρίες. Η Raya (Kelly Marie Tran) προσπαθεί να κάνει ένα ταξίδι για να εντοπίσει τον τελευταίο δράκο της περιοχής και μαζί να σώσουν το βασίλειο από την καταστροφή. Η ταινία ήταν προγραμματισμένη για τους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2020, αλλά λόγω της πανδημίας, άλλαξαν τα πλάνα και η πρεμιέρα της μεταφέρθηκε για τις 5 Μαρτίου και για το Disney+ και όσες κινηματογραφικές αίθουσες παραμένουν ανοιχτές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*