Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός Star Wars η Gina Carano μετά από σχόλια στα social media της για το Ολοκαύτωμα

*
Η Lucasfil ανακοίνωσε πως η Gina Carano σταματάει να έχει κάθε είδους συνεργασία μαζί της και πως δεν θα εμπλακεί ξανά με κανένα Star Wars. Η απόφαση αυτή λήφθηκε πρόσφατα και ενώ κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν του The Mandalorian της είχαν γίνει σχετικές παρατηρήσεις για τρανσφοβικές θέσεις στα social media που διατηρεί. Την Τετάρτη, η ηθοποιός έκανε ορισμένα σχόλια για την αντιμετώπιση των Εβραίων στο Ολοκαύτωμα, κάτι που εξόργισε αρκετούς χρήστες που ξεκίνησαν και έκαναν trend το hashtag #FireGinaCarano. Εκπρόσωπος της Lucasfilm δήλωσε πως «η Gina Carano δεν έχει πλέον καμία συνεργασία με την εταιρεία και δεν είναι στα πλάνα μας να συνεργαστούμε ούτε στο μέλλον. Ασχέτως αυτού, το περιεχόμενο των social media posts της είναι απαράδεκτα».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Maverick
    • Πολύ νευρικια γκομενα από τότε που σταμάτησε να δέρνει κόσμο ξεσπάει στα media και τις φεύγουν βατράχια απτο στόμα κρίμα..

*