Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκ νέου καθυστέρηση για τα Mission: Impossible 7 και Mission: Impossible 8

*
Δεν έχουν τέλος οι καθυστερήσεις στις πρεμιέρες κινηματογραφικών ταινιών και επόμενα θύματα στη λίστα είναι τα Mission: Impossible 7 και Mission: Impossible 8. Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ του το Deadline, οι δύο ταινίες έχουν πιεστεί πολύ από τον κορονοϊό και την πανδημία, αλλά και το κλείσιμο των κινηματογραφικών αιθουσών. Έτσι, Paramount Pictures και Skydance αποφάσισαν να αλλάξουν και πάλι τα πλάνα τους και να τις μεταφέρουν για αργότερα. Συγκεκριμένα, το Mission: Impossible 7 ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 και πάει για τις 14 Ιουλίου 2023. Το Mission: Impossible 8 από την άλλη ήταν προγραμματισμένο για τις 7 Ιουλίου 2023 και πάει πλέον για τις 28 Ιουνίου 2024. Τον Tom Cruise θα τον δούμε πάντως στο Top Gun: Maverick, το sequel του θρυλικού Top Gun του 1986, που θα προβληθεί στις 27 Μαΐου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*