Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντυπωσιακά νούμερα για το ERTFLIX, πάνω από 200.000 επισκέψεις καθημερινά

*
Η διαδικτυακή πλατφόρμα ψηφιακής διανομής περιεχομένου της ΕΡΤ, το ERTFLIX, κατάφερε να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Όπως ανακοίνωσε ο κ. Ζούλας στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, το ERTFLIX κατάφερε να ξεπεράσει τις 200.000 καθημερινές επισκέψεις, ενώ τον Οκτώβριο πάνω από 1.1 εκ. τηλεθεατές είδαν έστω ένα μέρος του περιεχομένου του. Για λόγους σύγκρισης μάλιστα, μέχρι και τον Απρίλιο, οι μηνιαίες επισκέψεις του ψηφιακού περιεχομένου της ΕΡΤ δεν ξεπερνούσαν τις 150.000. Ο κ. Ζούλας σημειώνει πως στην επιτυχία αυτή συνέβαλλαν οι νέες σειρές «Τα καλύτερά μας χρόνια», «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και «Τούρτα της μαμάς». Οδηγίες για σύνδεση στο ERTFLIX από την smart TV σας μπορείτε να βρείτε στο επίσημο YouTube playlist της πλατφόρμας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*