Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Επιστρέφει με νέα επεισόδια η σειρά Dexter (teaser trailer)

*
Η σειρά Dexter επιστρέφει μετά από αρκετά μεγάλη απουσία στην τηλεόραση, όπως ανακοίνωσε το Showtime. Το δίκτυο δεν ανακοίνωσε κάτι ιδιαίτερο, απλά ανέβασε στα social media ένα post που αναφέρει πως ήταν...δολοφονική η απουσία τόσων ετών. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 2006 και ολοκλήρωσε την τηλεοπτική της πορεία το 2013 με τον όγδοο κύκλο και ένα τέλος που άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Το μόνο που είναι δεδομένο αυτή τη σειρά είναι το Showtime, η επιστροφή του Michael C. Hall στο ρόλο του πρωταγωνιστή και η συμμετοχή του Clyde Phillips. Ο νέος κύκλος θα έχει δέκα επεισόδια και θα μπει στο στάδιο παραγωγής στις αρχές του 2021. Στόχος είναι να γίνει η πρεμιέρα μέσα στο φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς. Δείτε το σχετικό teaser post στη συνέχεια του άρθρου.

Dexter Returns | Showtime

Roll out the plastic. Dexter will return on Showtime Networks.

Posted by Dexter on Showtime on Wednesday, 14 October 2020
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*