Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επανήλθε η λειτουργία continue watching στο Disney+

*
Το λανσάρισμα της συνδρομητικής υπηρεσίας Disney+ δεν ήταν στρωμένο με ροδοπέταλα και οι αναφορές προβλημάτων από πλευράς των χρηστών ήταν πάρα πολλές. Κάποιοι δεν μπορούσαν καν να κάνουν log in στο λογαριασμό τους. Μια από τις πρώτες κινήσεις της εταιρείας για την αντιμετώπιση αυτών των θεμάτων, ήταν η αφαίρεση συγκεκριμένων λειτουργιών, μία από αυτές ήταν το "continue watching" list. Τώρα που έχουν ξεπεραστεί αρκετά από τα θέματα που ταλαιπώρησαν την πλατφόρμα, η Disney έχει και προσθέσει εκ νέου την εν λόγω λειτουργία.

Το "continue watching" list είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών sreaming και η απουσία του από το Disney+ ήταν παράξενη. Δυστυχώς, η Disney δεν ήταν κατάληλα προετοιμασμένη για το λανσάρισμα της υπηρεσίας, όπου μόνο κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκαναν εγγραφή περισσότεροι από 10 εκ. χρήστες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*