Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η θρυλική σειρά «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι» επιστρέφει και σε HD μορφή στην ΕΡΤ

*
Η θρυλική σειρά «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι» επιστρέφει στην ΕΡΤ και μάλιστα σε μορφή HD. Η παραγωγή που έκανε πρεμιέρα πριν από 46 χρόνια θα εμφανιστεί στη σημερινή εποχή σε Deluxe Remastered έκδοση από την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 και κάθε μέρα μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ1 στις 19.00. Μάλιστα, θα έχει την κλασική μεταγλώττιση με αγαπημένες φωνές των Χρήστου Τσάγκα, Ντίνου Καρύδη, Ματίνα Καρρά, Έφη Πίκουλα, Αλεξίας Ασκαρίδου και άλλων ηθοποιών. Η σειρά ταξιδεύει τον θεατή στο 1975 και στην Μινεσότα, όπου ο Τζο Ίνγκαλς μεταφέρει την καθημερινότητα της οικογένειάς του. Η ΕΡΤ εξασφάλισε και θα μεταδώσει και τους 9 κύκλους με τα 212 επεισόδια. Πρώτο ραντεβού λοιπόν, την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 στις 19.00 στην ΕΡΤ1.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*