Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Jamie Lee Curtis στην ταινία Borderlands

*
Η Jamie Lee Curtis είναι η επόμενη star του Hollywood που θα εμπλακεί στην ταινία Borderlands. Η δημοφιλής ηθοποιός θα παίξει το ρόλο της Tannis, μιας αρχαιολόγου στον Pandoran που έχει τις πληροφορίες για να εντοπίσουν οι πρωταγωνιστές το vault, αλλά η κακή της σχέση με την Lilith δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην εξέλιξη της ιστορίας. Η ταινία Borderlands ανακοινώθηκε το 2015, ωστόσο πήρε αρκετά πίσω μέχρι να καταλήξει στα χέρια του σκηνοθέτη του Hostel, Eli Roth. Από τότε έχουν προστεθεί μεγάλοι star του Hollywood στην παραγωγή, όπως η Cate Blanchett και ο Kevin Hart. Το σενάριο της ταινίας ετοιμάζει ο Craig Mazin (δημιουργός της εκπληκτικής σειράς Chernobyl) μαζί με τους Avi Arad, Ari Arad και Erik Feig. Προς το παρόν δεν υπάρχει ημερομηνία προβολής, αλλά τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα στην Ουγγαρία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*