Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα σειρά Star Wars στο Disney+ από την Lesley Headland του Russian Doll

*
Η Disney φαίνεται πως ετοιμάζει αρκετές σειρές βασισμένες στο Star Wars για το Disney+ και μία από αυτές θα έρθει από την Lesley Headland, την συνδημιουργό και showrunner του Russian Doll στο Netflix. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για την ιστορία του, ωστόσο φαίνεται πως θα έχουμε μια γυναικο-κεντρική ιστορία που δεν συνδέεται με κάποιο άλλο Star Wars timeline. Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες και για το πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα, αφού αυτές τις μέρες ολοκληρώνονται οι συζητήσεις σε top επίπεδο. H Headland έχει αναλάβει ρόλο συγγραφέα και showrunner και μένει να δούμε πότε θα μάθουμε περισσότερα στοιχεία. Υπενθυμίζεται πως η Disney έχει ήδη επιβεβαιώσει ένα Rogue One Prequel και τη σειρά Obi Wan Kenobi για την συνδρομητική της πλατφόρμα streaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*