Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα σελίδα για τις ταινίες: νωρίτερα σε ψηφιακές πλατφόρμες οι κινηματογραφικές παραγωγές της Universal

*
AMC Theaters και Universal υπέγραψαν συμφωνία που μειώνει κατά πολύ το χρόνο που θα μεταφέρονται στις ψηφιακές πλατφόρμες ενοικίασης και αγοράς οι ταινίες της δεύτερης. Κάτι τέτοιο μειώνει τυπικά το χρόνο αποκλειστικής προβολής στους κινηματογράφους για να είναι διαθέσιμες οι ταινίες σε σύντομο χρονικό διάστημα σε υπηρεσίες όπως το iTunes και το Amazon. Το deal θα επιτρέπει στην Universal να προσφέρει premium ενοικιάσεις στα επίπεδα των 20 δολαρίων την ταινία, ωστόσο και πάλι θα υπάρχει το χρονικό διάστημα των 90 ημερών ανάμεσα στην πρώτη προβολή στο μεγάλο πανί και την ψηφιακή του εκδοχή. Πρόκειται σαφώς για μια εξέλιξη που πυροδοτήθηκε από την πανδημία και το κλείσιμο των κινηματογράφων και μένει πλέον να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*