Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο ελληνικό trailer για τη σειρά Ratched του Netflix

Το Netflix δημοσίευσε ένα νέο trailer για τη σειρά Ratched, που είναι το νέο project του Ryan Murphy και θα ξεκινήσει να προβάλεται στο Netflix από 18 Σεπτεμβρίου 2020. Πρόκειται για μια δραματική σειρά που αφηγείται την ιστορία της Mildred Ratched, νοσοκόμας που εργάζεται σε άσυλο.

Το 1947 η Mildred φτάνει στη Βόρεια Καλιφόρνια αναζητώντας δουλειά σε κορυφαίο ψυχιατρικό νοσοκομείο, όπου πραγματοποιούνται νέα, παράξενα πειράματα στο ανθρώπινο μυαλό. Η Mildred παρουσιάζεται αρχικά ως η τέλεια νοσοκόμα, όμως η ζωή αλλάζει διαρκώς και όταν αρχίζει να διεισδύει στο σύστημα ψυχικής υγείας και γνωρίζει όσους κινούν τα νήματα, αποκαλύπτεται το σκοτάδι που κρύβει μέσα της, επιβεβαιώνοντας πως τα τέρατα δεν γεννιούνται, αλλά δημιουργούνται.


Στο ρόλο της Mildred Ratched η Sarah Paulson και στο πλευρό της οι Cynthia Nixon, Judy Davis, Sharon Stone και Jon Jon Briones. Η ομάδα των εκτελεστικών παραγωγών αποτελείται από τους Ryan Murphy, Brennan, Paulson, Alexis Martin Woodall, Aleen Keshishian, Jacob Epstein, Jennifer Salt, Margaret Riley, Michael Douglas, Robert Mitas και Tim Minear.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*