Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Britney Spears ετοιμάζει το Netflix

*
Σύμφωνα με το Bloomberg, το Netflix ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την ζωή της γνωστής popstar Britney Spears. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Erin Lee Carr, η οποία έχει στο ενεργητικό της διάφορα projects για το HBO και το Netflix, με το limited series How to Fix a Drug Scandal να είναι το πιο πρόσφατο. Αρκετοί ήταν αυτοί που δήλωσαν πως το Netflix προσπαθεί να αντιγράψει το Hulu, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε το Framing Britney Spears, ωστόσο σύμφωνα με το σημερινό report, το Netlix είχε στα σχέδια του το ντοκιμαντέρ για αρκετό καιρό, πολύ πριν την κυκλοφορία του πρώτου από το Hulu. Αν και παραμένει άγνωστο για το πιο μέρος της ζωής της Spears θα δούμε στο ντοκιμαντέρ, το πιο πιθανό σενάριο είναι να εστιάσει στις δικαστικές διαμάχες της τραγουδίστριας, οι οποίες ξεκίνησαν το 2008, όταν ο πατέρας της ανέλαβε τα οικονομικά και την καριέρα της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*