Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νωρίτερα στην Ευρώπη το Disney+

*
Η Disney θέλει να επεκτείνει το Disney+ στην αγορά της Ευρώπης και ανακοίνωσε πως θα φέρει την πλατφόρμα προς τα μέρη μας λίγο νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό. Ενώ λοιπόν αναμέναμε το Disney+ στις 31 Μαρτίου 2020, το λανσάρισμα θα γίνει μια εβδομάδα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 24 Μαρτίου 2020. Σε πρώτη φάση, το Disney+ θα υποστηρίζεται σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία και Ελβετία, ενώ μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να φτάσει σε Σουηδία, Δανία, Φινλανδία, Ισλανδία, Νορβηγία, Γροιλανδία και Πορτογαλία. Η ευρωπαϊκή τιμή της συνδρομής θα φτάνει τα €6,99 το μήνα ή τα €69,99 το χρόνο και στην πλατφόρμα προσφέρονται σειρές και ταινίες από την Disney, την Pixar, την LucasFilm, το National Geographic και τη Marvel Studios.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*