Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασε τους 70 εκατομμύρια συνδρομητές το Disney+

*
Η υπηρεσία streaming της Disney, ονόματι Disney+, αποκάλυψε τα νούμερα των συνδρομητών της και είναι τεράστια. Η αποκάλυψη των αριθμών έγινε από τον CEO της Disney Bob Chapek, όπου στο earnings call που έγινε πρόσφατα, δήλωσε πως η υπηρεσία έχει ξεπεράσει τους 73 εκατομμύρια συνδρομητές.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία αν σκεφτούμε τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις υπόλοιπες υπηρεσίες. Το Netflix, για παράδειγμα έχει 183 εκατομμύρια συνδρομητές σύμφωνα με τα στοιχεία του Απριλίου, ενώ το Hulu φτάνει στους 36.6 εκατομμύρια. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως το Disney+ έφτασε σε τέτοιο αριθμό συνδρομητών ενώ έχει σχετικά μικρή βιβλιοθήκη. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της υπηρεσίας είναι οι 2 σεζόν των The Mandalorian και Hamilton, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει η ταινία της Pixar ονόματι Soul.


Η Disney επίσης ανακοίνωσε πως το WandaVision θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021. Οι κυκλοφορίες αυτές, καθώς και αυτές των Loki και The Falcon and the Winter Soldier αναμένεται να φέρουν μεγαλύτερη επιτυχία στην πλατφόρμα της Disney.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*