Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δημιουργός της σειράς Black Mirror παρουσιάζει το Death to 2020 (trailer)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για το mockumentary special, Death to 2020, από τον δημιουργό της σειράς Black Mirror, Charlie Brooker. Παίρνουν μέρος οι Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Leslie Jones, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman, Cristin Milioti, Samson Kayo, Diane Morgan και Joe Keery, σε ρολους ειδικών, πολιτικών και πολιτών, που μιλάνε για μια από τις πιο καθοριστικές χρονιές της ανθρώπινης ιστορίας. Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα το 2020 και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Al Campbell και η ομάδα των παραγωγών αποτελείται από τους Charlie Brooker, Annabel Jones και Alison Marlow.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*