Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Colin Farrell επιστρέφει ως Penguin σε δική του spinoff σειρά για το HBO Max

*
Ο Colin Farrell θα δώσει ξανά σάρκα και οστά στο χαρακτήρα του Penguin για μια νέα spinoff σειρά στον κόσμο του Batman που ετοιμάζει το HBO Max. Ο Farrell θα είναι και παραγωγός, όπως τουλάχιστον μαρτυρούν ρεπορτάζ εξειδικευμένων (με τα του κινηματογράφου) ιστοσελίδων και στο νέο αυτό project θα παρουσιαστεί το πως ξεκίνησε την πορεία του στον υπόκοσμο της Gotham City και πως κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς αντιπάλους του Batman. To σενάριο της σειράς θα γράψει η Lauren LeFrance (Agents of SHIELD), ενώ στην παραγωγή θα συμμετέχουν και οι Matt Reeves και Dylan Clark. Η πρώτη εμφάνιση του Colin Farrell ως Penguin θα γίνει στην ταινία The Batman που έρχεται στις 4 Μαρτίου 2022 και όπου θα τον δούμε στο πλευρό των Robert Pattinson (Batman), Zoe Kravitz (Catwoman), Paul Dano (The Riddler) και Andy Serkies (Alfred Pennyworth). Υπενθυμίζεται πως το HBO Max ετοιμάζει και άλλη μια spinoff σειρά από τον Reeves που θα εστιάσει στο αστυνομικό τμήμα της Gotham City και τις ιστορίες διαφθοράς των στελεχών του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*