Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Jason Momoa διαπραγματεύεται τη συμμετοχή του σε επόμενη ταινία Fast & Furious

*
Η Universal Pictures βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ηθοποιό Jason Momoa για τη συμμετοχή του με ρόλο κακού στις δύο τελευταίες ταινίες της σειράς Fast & Furious. Η εταιρεία σκοπεύει να ολοκληρώσει το saga του franchise με μια τελευταία ιστορία που θα χωρίζεται σε δύο διαφορετικά μέρη – ταινίες, στις οποίες φαίνεται πως υπάρχει η πιθανότητα να εμφανίζεται και ο Momoa.

Η σειρά Fast & Furious ξεκίνησε το 2001 με την πρώτη της ταινία. Για τις δύο τελευταίες αναμένεται να επιστρέψουν οι Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Sung Kang και Charlize Theron. Η πρώτη από αυτές, το Fast 10, θα ξεκινήσει να γυρίζεται την άνοιξη του 2022 με ημερομηνία πρεμιέρας την 19η Μαΐου 2023. Σκηνοθέτης θα είναι ο Justin Lin.


Αποσύρεται κι άλλο κινητό τηλέφωνο από την ελληνική αγορά λόγω ακτινοβολίας

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*