Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Justin Theroux πρωταγωνιστεί στη σειρά του Apple TV+ The Mosquito Coast (trailer)

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη της, το Apple TV+ παρουσίασε το πρώτο trailer της σειράς The Mosquito Coast. Πρωταγωνιστεί ο Justin Theroux και το σενάριο είναι βασισμένο στην ομωνυμη νουβέλα που έχει γράψει ο θείος του, Paul Theroux.

Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από το επικίνδυνο ταξίδι του ιδεαλιστή, λαμπρού εφευρέτη με ριζοσπαστικές όμως απόψεις Allie Fox (Theroux) που φεύγει με την οικογένειά του για το Μεξικό, όμως ξαφνικά, βρίσκονται να είναι κυνηγημένοι από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.


Στο πλευρό του Theroux πρωταγωνιστούν οι Melissa George (The Eddy, Triangle), Logan Polish (The Astronaut Farmer), Gabriel Bateman (Lights Out, Child’s Play) και Kimberly Elise (Ad Astra, Hit the Floor). Η σειρά εποτελείται από επτά επεισόδια και στην ομάδα της παραγωγής βρίσκονται οι Neil Cross, Rupert Wyatt, Paul and Justin Theroux, Edward L. CmDonnell, Alan Gasmer, Peter Jaysen και Bob Bookman.

Τα δύο πρώτα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή 30 Απριλίου 2021 και θα ακολουθεί ένα ανά εβδομάδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*