Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Spike Spiegel εν δράσει στο νέο teaser της σειράς Cowboy Bebop του Netflix (trailer)

Το Netflix αποκάλυψε το tease trailer της επερχόμενης live-action σειράς Cowboy Bebop που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά anime. Η αναμενόμενη σειρά θα γίνει διαθέσιμη στην υπηρεσία streaming την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου. Το trailer φέρει την ονομασία Lost Session και σε αυτό βλέπουμε τον John Cho ως Spike Spiegel εν δράσει. Εκτός αυτού, βλέπουμε και τη χημεία μεταξύ του Spike και των Jet Black, Faye Valentine.

Το Cowboy Bebop είναι σειρά των Andre Mac και Jeff Pinkner με σενάριο από τον Christopher Yost (Thor: Ragnarok) και τον Javier Grillo-Marxuach. Στο καστ βρίσκουμε τους John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda, Alex Hassell και Elena Satine. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή των Netflix και Tomorrow Studios με σκηνοθέτες τους Michael Katleman και Alex Garcia Lopez. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*