Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Tim Burton ετοιμάζει νέα live-action τηλεοπτική σειρά Addams Family

*
Μία από τις πλέον θρυλικές σειρές του παρελθόντος, η Addams Family, πρόκειται να επιστρέψει στο σήμερα και μάλιστα με την εμπλοκή του ίδιου του Tim Burton. Σύμφωνα με τα όσα καταγράφει η ιστοσελίδα Deadline, ο Burton είναι σε συζητήσεις για την υλοποίηση του project, ενώ το κομμάτι των executive producers και showrunners θα αναλάβουν οι Alfred Gough και Miles Millar (Smallville). Το MGM TV έχει δώσει το πράσινο φως για τη χρηματοδότηση του project και μένει πλέον να δούμε σε ποια πλατφόρμα θα καταλήξει. Η νέα σειρά επεισοδίων θα εστιάσει περισσότερο στην κόρη της οικογένειας, Wednesday Addams, και θα λαμβάνει χώρα στη σημερινή εποχή. Αναμένουμε με ενδιαφέρον περισσότερα για το θέμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*